
Monika Katreniok, Oslo, Norwegia, 35 lat
Gotowaniem zajmuje się zawodowo. Technik technologii żywienia. Doświadczenie: przez 15 lat prowadziła restaurację „Monika” w Chorzowie. Obecnie kucharz - Restauracja Oliven w Oslo.
(fot. Polsat)

Paulina Sawicka, Warszawa, 28 lat
Gotowaniem zajmuje się zawodowo. Doświadczenie w branży gastronomicznej: kelnerka, catering, kucharz - Hotel Anders w Starch Jabłonkach. Obecnie kucharz - Restauracja Concept, Warszawa.
Narzeczona Łukasza Kawallera z drużyny Niebieskich.
(fot. Polsat)

Ewa Zakrzewska, Warszawa, 27 lat
Gotowaniem zajmuje się amatorsko. Modelka XXL, właścicielka butiku z ubraniami XXL.
(fot. Polsat)

Michał Bystroń, Kraków, 31 lat
Gotowaniem zajmuje się zawodowo. Technik technologii żywienia zbiorowego. Kucharz z 10-letnim doświadczeniem na różnych stanowiskach. Obecnie zastępca szefa kuchni - Hotel Conrad, Kraków.
(fot. Polsat)