
Carmine Cestaro, Warszawa, 41 lat
Gotowaniem zajmuje się zawodowo. Absolwent szkoły gastronomicznej. Doświadczenie: był kucharzem w Restauracji Osteria Piemonte – Warszawa. Obecnie pracuje w restauracji w Belgii.
(fot. Polsat)

Grzegorz Kaźmierczak, Sosnowiec, 60 lat
Gotowaniem zajmuje się zawodowo. Doświadczenie: pracował w restauracjach w Szwajcarii, Austrii, USA i w Polsce. Był szefem kuchni w restauracji "Malta" w Dąbrowie Górniczej oraz szefem kuchni w "Silesia Catering II" w Parku Chorzowskim.
(fot. Polsat)

Adam Czapski, Opole, 35 lat
Fryzjer, który gotowaniem zajmuje się amatorsko. Brał udział w programach kulinarnych: "Gotuj wszystko", "MasterChef", wygrał program "Ugotowani". Na małym ekranie pojawia od trzynastu lat. Zaczynał w reality show Polsatu "Łysi i blondynki". Mogliśmy go oglądać także w "Szansie na sukces".
(fot. Polsat)

Paulina Sawicka, Warszawa, 28 lat
Gotowaniem zajmuje się zawodowo. Doświadczenie w branży gastronomicznej: kelnerka, catering, kucharz - Hotel Anders w Starch Jabłonkach. Obecnie kucharz - Restauracja Concept, Warszawa.
Narzeczona Łukasza Kawallera z drużyny Niebieskich.
(fot. Polsat)