
Katarzyna Rajkiewicz, Poznań, 29 lat
Gotowaniem zajmuje się zawodowo. Doświadczenie: 8 lat pracy w kuchni na różnych stanowiskach. 5 lat pracy w Anglii - kelnerka, pomoc kuchenna i 3 lata dorywczych prac w Polsce. Samotnie wychowuje 1,5-roczne dziecko.
(fot. Polsat)

Sylwia Biały, Lubin, 28 lat
Gotowaniem zajmuje się amatorsko. Doświadczenie w branży gastronomicznej: kelnerka, barmanka. Sama o sobie mówi: "Jestem prawdziwą kurą domową".
(fot. Polsat)

Monika Katreniok, Oslo, Norwegia, 35 lat
Gotowaniem zajmuje się zawodowo. Technik technologii żywienia. Doświadczenie: przez 15 lat prowadziła restaurację „Monika” w Chorzowie. Obecnie kucharz - Restauracja Oliven w Oslo.
(fot. Polsat)

Ewa Zakrzewska, Warszawa, 27 lat
Gotowaniem zajmuje się amatorsko. Modelka XXL, właścicielka butiku z ubraniami XXL.
(fot. Polsat)