
Roland Knittel, 22 lata - Opole
Gotuje od 13. roku życia. Wszystko dzięki mamie, która z zawodu jest kucharką. Marzy o tym, aby pracować w restauracji we Francji, Włoszech lub w Hiszpanii. Uważa się za osobę spokojną, ale bywa porywczy. W programie niejednokrotnie pokazał, że łatwo można wyprowadzić go z równowagi. Nie radzi sobie ze stresem, ale jest zaradny. Kiedy nie gotuje, rysuje komiksy. Kuchnia francuska jest jego ulubioną.
(fot. Polsat)

Justin Kirchner, 18 lat - Poznań
Najmłodszy uczestnik trzeciej edycji "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia". Pracował m.in. jako pomoc kuchenna i kelner. Podczas gotowania przykłada ogromną wagę do detali. Za wszelką cenę stara się udowodnić pozostałym uczestnikom, że mimo młodego wieku jest dobrym kucharzem. Uważa się za osobę niezwykle pracowitą, empatyczną, zaradną i bardzo uczuciową. Gotowaniem interesuje się od kilku lat. Lubi tańczyć, śpiewać i trenować tajski boks. Nie lubi obgadywania.
(fot. Polsat)

Daniel Hucik, 25 lat - Gdańsk
Miłość do gotowania zaszczepiła w nim mama, od której już od najmłodszych lat uczył się sztuki kulinarnej. Uwielbia kuchnię staropolską. Wielki fan Janis Joplin. Interesuje się także kolejnictwem oraz tarotem. Stres działa na niego mobilizująco. Ma świetne podejście do dzieci. Nie lubi rutyny oraz ludzi, którzy się wywyższają. Jak sam twierdzi, w pracy w kuchni jest powolny.
(fot. Polsat)

Uczestnicy 3. edycji "Hell's Kitchen" (fot. Polsat)