
Sebastian Miechowicz, 21 lat - Witkowo
Z wykształcenia technik żywienia, ale dotychczas nie miał okazji pracować w prawdziwej kuchni. Uważa, że jego mocnymi stronami w sztuce kulinarnej są wyczucie smaku i umiejętność dobierania składników. Nie lubi osób nadgorliwych i natarczywych. Wierzy, że dzięki programowi uda mu się wyrwać z małej miejscowości i zrobić kulinarną karierę. Otwarcie mówi, że wygra trzecią edycję "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia".
(fot. Polsat)

Marcin Herman, 28 lat - Poznań
Z wykształcenia jest kucharzem. W gastronomii pracuje od 12 lat. Uwielbia kuchnie polską, azjatycką i włoską. Niezwykle opanowany, pracowity i pewny siebie. Mimo to potrafi przyjąć krytykę. Nie znosi dwulicowych ludzi. Jego idolami są m.in. szef Wojciech Modest Amaro oraz Gordon Ramsay. Od lat uprawia kulturystykę. Kocha tatuaże i jest wielkim fanem piłki nożnej. Najważniejszą osobą w jego życiu jest żona, którą kocha ponad wszystko.
(fot. Polsat)

Dominik Gralewicz, 19 lat - Ustka
Pracując w kuchni czuje się jak ryba w wodzie. Pomaga też swojemu ojcu rybakowi podczas połowów. Uwielbia dania kuchni polskiej i azjatyckiej. Były pracownik restauracji, której właścicielką jest finalistka drugiej edycji "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" Paulina Kantak. Lubi rywalizację i jest pracowity. Nie akceptuje osób, które czują się lepsze od innych i okazują to na każdym kroku. Udział w programie był jego marzeniem.
(fot. Polsat)

Sebastian "Szromu" Schrom, 29 lat - Oświęcim
W gastronomii pracuje od ośmiu lat, a od sześciu jest szefem kuchni. Z wykształcenia jest technikiem żywienia i gospodarstwa domowego. Autor bloga kulinarnego i zwycięzca ogólnopolskiego konkursu "Smak Pstrąga 2012" w Pieninach. Najlepiej czuje się w daniach kuchni polskiej, węgierskiej i rosyjskiej. Nie toleruje braku kultury, ignorancji i spóźniania się. Jest opanowany i lubi pracować w ciszy. Najstarszy uczestnik trzeciej edycji "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia".
(fot. Polsat)