
Marta Czernicka, 24 lata - Warszawa
Studiuje stosowane nauki społeczne na Uniwersytecie Warszawskim, ale z zawodu jest kucharzem i cukiernikiem. W kuchni lubi eksperymentować z nietypowymi produktami. Brała udział w wielu kursach kulinarnych w Europie. Sprawia wrażenie osoby, który lubi rządzić. Czasem bywa agresywna i zawsze broni swojego zdania. Nie lubi mitomanów i nie toleruje ludzkiej głupoty oraz kłamstwa. Poza gotowaniem interesuje się wspinaczką górską i jaskiniową.
(fot. Polsat)

Katarzyna Domańska, 20 lat - Katowice
Na co dzień pracuje jednak w sklepie odzieżowym, ale gotowanie jest jej największą pasją. Ukończyła kurs kulinarny w akademii Kurta Schellera. Uwielbia włoską kuchnię. Jest niezwykle opanowana i pracowita. Nie lubi ludzi leniwych i dwulicowych. Wierzy, że dzięki udziałowi w programie będzie miała szansę związać swoje życie zawodowe z branżą gastronomiczną. Jej marzeniem jest praca z szefem Wojciechem Modestem Amaro.
(fot. Polsat)

Anna Szkaradzińska, 26 lat - Gdynia
Gotuje amatorsko. Na co dzień pracuje w firmie doradztwa finansowego, a w weekendy jest selekcjonerką w klubie. Nie czuje się zbyt pewnie w przyrządzaniu sosów. Twierdzi, że najlepiej radzi sobie przygotowując dania główne. Lubi rywalizować. Jest pewna siebie, dokładna i skrupulatna. Czasem bywa wybuchowa. Nie lubi fałszywych ludzi. Zgłosiła się do programu, ponieważ chciałaby zmienić swoje życie.
(fot. Polsat)

Sandra Rutkowska, 22 lata - Katowice
Prawdziwa „dziołcha” ze Śląska, która nie ma doświadczenia w gotowaniu. Pracuje dorywczo i uczy się wieczorowo. Prywatnie wielka fanka Realu Madryt i Cristiano Ronaldo, za którego - jak sama mówi - oddałaby życie. Bywa bardzo porywcza i wybuchowa. Nie należy do osób cierpliwych. Jest bardzo honorowa. Nie lubi, gdy ktoś na nią krzyczy. W przeszłości trenowała MMA i piłkę nożną.
(fot. Polsat)