
Poznaj uczestników 3. edycji "Hell's Kitchen"! (fot. Polsat)

Celina Statkiewicz, 27 lat - Malbork
Z wykształcenia prawniczka, a z zamiłowania kucharka. Kocha gotować dla swojej 5-letniej córeczki. Preferuje kuchnie tajską, włoską, chińską oraz polską. Jej popisowym daniem jest kurczak curry z chlebkiem naan. Jest opanowana, obowiązkowa, i potrafi rozwiązywać konflikty. Zawsze mówi to co myśli. Nie lubi nachalności i chamstwa. Pływanie i bieganie są dla niej najlepszym sposobem na walkę ze stresem. Jej największym problemem podczas gotowania jest... bałagan.
(fot. Polsat)

Klaudia Chamarczuk, 23 lata - Złotów
Prowadzi rodzinną restaurację, w której gotuje. Jej popisowe dania to spaghetti carbonara z wędzonym boczkiem oraz stek wołowy w naleśniku z kwaśną śmietaną. Gotowania uczyła się od babci. Typ buntowniczki. Ma silną osobowość. Jest bardzo pracowita i zaradna. Nie lubi kłamstwa i obgadywania. Najważniejszą osobą w jej życiu jest 4,5-letni synek, którego wychowuje sama.
(fot. Polsat)

Aleksandra Czerniawska, 22 lata - Resko
Niedawno wróciła do Polski z Anglii, gdzie pracowała m.in. jako pomoc kuchenna i menedżerka restauracji w Londynie. Najbardziej lubi kuchnię włoską. Nie radzi sobie z przygotowywaniem dań z owoców morza. Najpewniej czuje się przyrządzając mięsa i ryby. Udział w programie nie spodobał się jej chłopakowi. Nie lubi zarozumiałych ludzi, "plastikowych" dziewczyn i mężczyzn, którzy nie szanują kobiet. Ma bardzo silny charakter, co prowadzi do konfliktów z pozostałymi uczestnikami. Jest głośna i lubi być w centrum zainteresowania.
(fot. Polsat)