
Adam Włodarczyk - 25 lat - Poznań
Od trzech lat pracuje w gastronomii. Obecnie na stanowisku młodszego kucharza w jednej z poznańskich restauracji. Gra na kilku instrumentach muzycznych, m.in. gitarze, klawiszach i perkusji. Nigdy nie rozstaje się z sziszą, którą zabrał także do programu. Ambitny i pracowity.
(fot. Materiały prasowe/Polsat)

Mateusz Grzędziński - 29 lat - Wrocław
Pracował w restauracji jako kucharz, menager, kelner, a czasem także dostawca. Zawodnik wrocławskiej drużyny futbolu amerykańskiego "Outlaws Wrocław". Ojciec dwójki dzieci. Jest pracowity, kreatywny i zaradny. Świetnie odnajduje się w roli lidera grupy. Jego autorytetem wśród kucharzy jest Gennaro Contaldo. Myśli o założeniu kanału kulinarnego na YouTube. Ze względu na podobieństwo do prezentera Macieja Dowbora w programie dostał przydomek Dowbor.
(fot. Materiały prasowe/Polsat)

Karol Fijołek - 26 lat - Wisła
Pracuje na stanowisku kucharza w renomowanej restauracji w Wiśle, gdzie wspólnie z kolegą tworzą menu i serwują dania. Jest bardzo ambitny i pewny siebie. W wolnych chwilach rysuje, szkicuje i jeździ na rowerze. Interesuje się psychologią. Od trzech miesięcy szczęśliwie zakochany.
(fot. Materiały prasowe/Polsat)

Adam Ignasiak - 26 lat - Ruda Śląska
Na co dzień sprzedaje artykuły BHP. Nigdy nie gotował zawodowo. Wielki fan Górnika Zabrze. Jego cała rodzina wyemigrowała do Irlandii. On postanowił jednak zostać w Polsce i tutaj ułożyć sobie życie. Lubi być w centrum zainteresowania i jest nieprzewidywalny. Skończył technikum gastronomiczne.
(fot. Materiały prasowe/Polsat)