9 z 18
Kamila Gockowiak, 29 lat – Puck...

Kamila Gockowiak, 29 lat – Puck


Gotowaniem zajmuje się amatorsko. Kiedyś pracowała w pizzerii, a obecnie jako projektant w jednym z marketów budowlanych. Nie radzi sobie w przyrządzaniu dań z owocami morza. Zgłosiła się do „Hell's Kitchen”, żeby rozwinąć skrzydła i nauczyć się pokory, ponieważ bywa impulsywna. Jest mamą dwójki dzieci i to właśnie rozłąka z nimi jest dla niej najtrudniejsza.



fot. Krystian Szczęsny

10 z 18
Tomasz Ptak, 22 lata – Ostrów Wielkopolski...

Tomasz Ptak, 22 lata – Ostrów Wielkopolski


Z wykształcenia kucharz małej gastronomii, a na co dzień chłopak, który żadnej pracy się nie boi. Był magazynierem, kierowcą międzynarodowym i monterem wykładzin podłogowych. Ma na koncie praktyki w dwóch restauracjach w Krotoszynie. Przez trzy miesiące pracował jako kelner i pomoc kuchenna w Niemczech, a po powrocie do Polski zatrudnił się w jednej z sieci fast food. Obecnie ma własną firmę świadczącą usługi kelnerskie. Jego pasją jest sport. Jest fanem piłki nożnej, trenuje na siłowni a od niedawna również boks. Nie lubi przegrywać, a najważniejszymi osobami w jego życiu jest żona, z którą kocha podróżować. Ze względu na podobieństwo do Zenona Martyniuka otrzymał przydomek „Zenek”.



fot. Krystian Szczęsny

11 z 18
Mikołaj Król, 21 lat – Radom...

Mikołaj Król, 21 lat – Radom


Gotowaniem zajmuje się zawodowo od ok. 5 lat. Uważa, że kucharz jest artystą, a gotowanie sztuką. Kocha eksperymentować, ale niezbyt dobrze radzi sobie z wypiekami. Twierdzi, że jest bardzo pracowity i zdeterminowany, choć czasem bywa wybuchowy. Singiel. Ma nadzieję, że w programie znajdzie miłość życia. Jest bardzo związany z rodziną. Marzy o własnej restauracji, bo gotowanie jest jego największą pasją. Najmłodszy uczestnik szóstej edycji „Hell's Kitchen – Piekielna Kuchnia”. „Petarda” - tak zwracają się do niego uczestnicy oraz szef Michał Bryś.



fot. Krystian Szczęsny

12 z 18
Jakub Suchta, 32 lata – Wrocław...

Jakub Suchta, 32 lata – Wrocław


Właściciel biura turystycznego, kapitan i organizator rejsów morskich na całym świecie oraz eventów dla firm. Ale to gotowanie jest jego największą pasją już od wczesnego dzieciństwa. Jest kulinarnym samoukiem. W swojej kuchni nigdy nie korzysta z gotowych przepisów a inspiracje na swoje potrawy czerpie z morskich wypraw. W poszukiwaniu kulinarnego doświadczenia wyjechał do Londynu, gdzie miał okazję pracować jako kelner dla Gordona Ramsaya oraz Marco Pierre'a White'a. Po powrocie do Polski pracował w różnych restauracjach, w których był odpowiedzialny m.in. za dobór menu oraz szkolenie personelu. W przyszłości chciałby prowadzić program kulinarno-podróżniczy łącząc w ten sposób wszystkie swoje pasje. Nie boi się wyzwań, a w pracy w kuchni jest bardzo skupiony na osiągnięciu celu.



fot. Krystian Szczęsny

Pozostało jeszcze 5 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Nie żyje córka Jerzego Bińczyckiego. Miała zaledwie 58 lat

Nie żyje córka Jerzego Bińczyckiego. Miała zaledwie 58 lat

Kto tym razem wygrał „Hotel Paradise”? Znamy zwycięzców 10. edycji!

Kto tym razem wygrał „Hotel Paradise”? Znamy zwycięzców 10. edycji!

Gdy Sila to usłyszy, wszystko się zmieni! Tak chce przechytrzyć Naciye

Gdy Sila to usłyszy, wszystko się zmieni! Tak chce przechytrzyć Naciye

Zobacz również

Nie żyje córka Jerzego Bińczyckiego. Miała zaledwie 58 lat

Nie żyje córka Jerzego Bińczyckiego. Miała zaledwie 58 lat

Tomasz Szczepanik razem z żoną na salonach! To naprawdę rzadki widok

Tomasz Szczepanik razem z żoną na salonach! To naprawdę rzadki widok