
Artur Bodziachowski
Pochodzi z Częstochowy, gdzie prowadzi własny burger bar. Ma 23 lata i jest kucharzem z wykształcenia. Przyszedł do programu, aby zgłębić tajniki wiedzy kulinarnej. Jest niekwestionowanym mistrzem mimiki piątej edycji „Hell's Kitchen”.
fot. Maciej Piórko

Zbigniew Różanowski
Ma 38 lat i jest najstarszym uczestnikiem piątej edycji „Hell's Kitchen”. Gotowaniem zawodowo zajmuje się od 18. roku życia. Jest szefem kuchni w zakładzie karnym w Cieszynie. Prywatnie mąż i ojciec dwóch synów oraz córki. Zdecydował się na udział w programie, aby przeżyć przygodę życia.
fot. Maciej Piórko

Wojciech Bartczak
Jest 24-latkiem z Poznania. Obecnie pracuje na stanowisku szefa kuchni w jednej z tamtejszych restauracji. Gotowanie jest jego pasją i sposobem na życie od pięciu lat. Sztuki kulinarnej uczył się w szkole gastronomicznej oraz w Stanach Zjednoczonych, gdzie mieszkał przez rok. Jest bardzo opanowany, a jego ulubiony sposób na stres to siłownia. W programie zyskał przydomek „Matrix”, bo – jak twierdzą uczestnicy - jest bardzo podobny do Keanu Reevesa.
fot. Maciej Piórko

Rafał Bukowski
Pochodzi z Torunia. Ma 23 lata, a od trzech gotuje zawodowo. Jest bardzo zdeterminowany i pracowity. Sprawia wrażenie osoby zamkniętej i skrytej, ale potrafi dowodzić drużyną. Nie traktuje krytyki, jako ataku, a jako naukę, z której warto wyciągnąć lekcję.
fot. Maciej Piórko