
Jacek Majcherek (33 lata)
Pracuje jako szef kuchni w White House Restaurant w Sopocie. Ma na swoim koncie staże w najlepszych restauracjach świata: 2-gwiazdkowej (Michelin) kopenhaskiej Nomie oraz 3-gwiazdkowej należącej do Gordona Ramsaya w Londynie. Doświadczenie zdobywał w wielu renomowanych restauracjach w Polsce. Specjalizuje się w kuchni śródziemnomorskiej, skandynawskiej i polskiej. Lubi podróże i sport.
(fot. Polsat)

Katarzyna Daniłowicz (28 lat)
Mieszka i pracuje we Wrocławiu. Jest zastępcą szefa kuchni w restauracji Mennicza Fusion. Absolwentka architektury, ukończyła też szkołę gastronomiczną. Umiejętności kulinarne szkoli pod okiem swojego szefa i narzeczonego – Bogumiła Mroczko.
(fot. Polsat)

Łukasz „Bigos” Miecznikowski (33 lata)
Pracuje jako szef kuchni w restauracji Lalo w Ostródzie. Jako nastolatek zdecydował się kontynuować naukę w szkole gastronomicznej, a swoje pierwsze zawodowe kroki stawiał w klubokawiarni SOHO w Sopocie. Przez 8 lat kierował kuchnią w Hotelu Wolne Miasto. Specjalizuje się w kuchni polskiej. Lubi książki fantasy i pasjonuje się boksem. Zdobył tytuł Mistrza Juniorów w tej dziedzinie sportu.
(fot. Polsat)

Marek Rogalski (24 lata)
Pochodzi z Gdańska, a pracuje w Sopocie. Absolwent Technikum Gastronomicznego w Gdańsku, po ukończeniu którego od razu został zatrudniony w Hotelu Hanza w Sopocie, gotował także w Hotelu Mera. Wreszcie trafił do sopockiej restauracji Bulaj. Dwukrotnie gotował dla Prezydenta RP. Specjalizuje się w kuchni włoskiej. Interesuje się motoryzacją i muzyką, a także jeździ na rowerze.
(fot. Polsat)