Afryka od kuchni Afryka od kuchni Tales from the Bush Larder, Kenia 2013 Kategoria wiekowa: Gatunek:Serial/Serial dokumentalny Afryka od kuchni w telewizji Piątek 07.06.2019 05:30 Odcinek11 TVP Kraków Piątek 07.06.2019 05:30 Odcinek11 TVP Katowice Piątek 07.06.2019 05:30 Odcinek11 TVP Opole Piątek 07.06.2019 05:30 Odcinek11 TVP Lublin Piątek 07.06.2019 05:30 Odcinek11 TVP Szczecin Piątek 07.06.2019 05:30 Odcinek11 TVP Rzeszów Piątek 07.06.2019 05:30 Odcinek11 TVP Wrocław Piątek 07.06.2019 05:30 Odcinek11 TVP Warszawa Piątek 07.06.2019 05:30 Odcinek11 TVP Białystok Piątek 07.06.2019 05:30 Odcinek11 TVP Olsztyn Piątek 07.06.2019 05:30 Odcinek11 TVP Gorzów Wielkopolski Piątek 07.06.2019 05:30 Odcinek11 TVP Regionalna Pokaż więcej Pokaż mniej Galeria+6Zobacz galerięProgram TV został dostarczony i opracowany przez media-press.tvProgram TV został dostarczony i opracowany przez media-press.tvProgram TV został dostarczony i opracowany przez media-press.tvProgram TV został dostarczony i opracowany przez media-press.tvProgram TV został dostarczony i opracowany przez media-press.tvProgram TV został dostarczony i opracowany przez media-press.tvProgram TV został dostarczony i opracowany przez media-press.tvProgram TV został dostarczony i opracowany przez media-press.tvProgram TV został dostarczony i opracowany przez media-press.tvProgram TV został dostarczony i opracowany przez media-press.tv Podobne programy Wojny magazynowe: Kanada Owcze szaleństwo Polowanie na myśliwego Zagadkowe zgony Policja dla zwierząt w RPA Pogotowie ratunkowe dla zwierząt Polskie prywatne zbrodnie Bliźniacze zło Anatomia głupoty według Richarda Hammonda Ślubny salon marzeń Afryka od kuchni - Najnowsze odcinki Odcinek 6 (Sezon 2) - Jinja, Uganda W Jinja w Ugandzie, w Jeziorze Wiktorii Kiran łowi okonia nilowego. Przygotowuje też pyszne danie z ryby i bakłażana. Odcinek 11 - Jima, Etiopia Kiran Jethwa jedzie do Etiopii. Po inspirujących odwiedzinach na plantacji kawowca gospodarz przygotuje danie z koziego mięsa i lokalnych składników. Odcinek 8 - Samburu, Kenia Kiran Jethwa jedzie do regionu Samburu w Kenii. Wybiera się na polowanie na zająca. Z jego mięsa przygotowuje burrito, przysmak, którego jeszcze nigdy nie próbowali mieszkańcy Samburu. Odcinek 7 - Gurage, Etiopia W Gurage w Etiopii szef kuchni Kiran Jethwa degustuje lokalne przysmaki - surową wołowinę i chlebki. Odcinek 5 - Kalifi, Kenia Kucharz Kiran Jethwa odkrywa smaki kuchni afrykańskiej. Podczas inspirujących podróży poznaje mieszkańców wschodniej części kontynentu i ich tradycje kulinarne. Streszczenia odcinków Powiązane artykuły„Weekend do schrupania”. Nowy smakowity blok programowy na Nat Geo People