Chemia smaku Chemia smaku Food: Delicious Science, Wielka Brytania Kategoria wiekowa: Gatunek:Serial/Serial dokumentalny Chemia smaku w telewizji Niedziela 11.11.2018 03:00 Odcinek2 BBC Lifestyle Niedziela 11.11.2018 18:55 Odcinek2 BBC Lifestyle Środa 14.11.2018 20:55 Odcinek3 BBC Lifestyle Sobota 17.11.2018 13:45 Odcinek3 BBC Lifestyle Niedziela 18.11.2018 04:25 Odcinek3 BBC Lifestyle Niedziela 18.11.2018 18:45 Odcinek3 BBC Lifestyle Czwartek 11.04.2019 01:10 Odcinek1 BBC Earth Czwartek 11.04.2019 13:00 Odcinek1 BBC Earth Piątek 12.04.2019 01:05 Odcinek2 BBC Earth Piątek 12.04.2019 13:00 Odcinek2 BBC Earth Sobota 13.04.2019 01:05 Odcinek3 BBC Earth Poniedziałek 15.04.2019 12:55 Odcinek3 BBC Earth Pokaż więcej Pokaż mniej Galeria+6Zobacz galerięProgram TV został dostarczony i opracowany przez media-press.tvProgram TV został dostarczony i opracowany przez media-press.tvProgram TV został dostarczony i opracowany przez media-press.tvProgram TV został dostarczony i opracowany przez media-press.tvProgram TV został dostarczony i opracowany przez media-press.tvProgram TV został dostarczony i opracowany przez media-press.tvProgram TV został dostarczony i opracowany przez media-press.tvProgram TV został dostarczony i opracowany przez media-press.tvProgram TV został dostarczony i opracowany przez media-press.tvProgram TV został dostarczony i opracowany przez media-press.tv Podobne programy Wojny magazynowe: Kanada Owcze szaleństwo Polowanie na myśliwego Zagadkowe zgony Policja dla zwierząt w RPA Pogotowie ratunkowe dla zwierząt Polskie prywatne zbrodnie Bliźniacze zło Anatomia głupoty według Richarda Hammonda Ślubny salon marzeń Chemia smaku - Najnowsze odcinki Odcinek 3 Naukowe spojrzenie na skład i wartość pożywienia. W tym odcinku okaże się, jaki wpływ na ludzki organizm ma kawa i dlaczego można się od niej uzależnić. Odcinek 2 Naukowe spojrzenie na skład i wartość pożywienia. W tym odcinku będzie mowa o gorzkich ziemniakach, dzięki którym Peruwiańczycy przetrwali w Andach. Odcinek 1 Zastosowanie specjalistycznej techniki umożliwia wejście w głąb mikroświata żywności. W pierwszym odcinku autorzy opowiedzą m. in., jak składniki chemiczne budują organizm i wyposażają go w energię. Streszczenia odcinków