Jak radzą sobie dziś Filip i Łukasz, właściciele restauracji „Owce i róża” z Brennej? Co się dzieje po czterech latach od rewolucji w barze „Gorąca kiełbasiarnia” z Łodzi? Czy esencjonalna solianka nadal smakuje tak, jakby przyrządzała ją sama Magda Gessler? W którym kierunku rozwinęła się toruńska „La Nonna Siciliana” i czy Cufo wciąż specjalizuje się w przyrządzaniu tradycyjnych dań sycylijskich, czy też może wrócił do dawnego menu? Te i inne restauracje, które w minionych sezonach przeszły rewolucję pod okiem Magdy Gessler tym razem odwiedzi Charles Daigneault.
Znany z MasterChef Charles Daigneault, dotrze do tych lokali, które poddane zostały całkowitej metamorfozie pod okiem uwielbianej przez widzów restauratorki. Wybierze się między innymi do Brennej, malowniczo położonej miejscowości w Beskidzie Śląskim, Łodzi, Łodygowic, Pruszcza Gdańskiego i Torunia. Szczegółową relacją ze swoich wizyt podzieli się z Magdą Gessler. Jaka będzie jego opinia? Czy restauracje, które uzyskały pomoc kilka lat temu wciąż utrzymują wysoki poziom? Odpowiedź w każdy czwartek o godz. 22.30 w serwisie player, tuż po emisji premierowych odcinków „Kuchennych Rewolucji” na antenie TVN.
Źródło: TVN/x-news
Edward Miszczak: Do kina nie chodzą kosmonauci, tylko widzowie TVN
