Kuchenne rewolucjeOdcinki Kuchenne rewolucje Streszczenia odcinków Polska 2024 Sezon 26 Odcinek 1 (Sezon 26) Magda Gessler jedzie do Krakowa, by pomóc właścicielce francuskiej restauracji "Voila". Kobieta mieszkała we Francji, gdzie ukończyła kursy i staże w renomowanych lokalach. Sezon 25 Odcinek 14 (Sezon 25) Magda Gessler jedzie do Kępna, by pomóc Elżbiecie, która prowadzi lokal o nazwie "Kulinarna Warszawka". Właścicielka serwuje dania domowe, a mimo to restauracja cierpi na brak gości. Odcinek 13 (Sezon 25) Magda Gessler jedzie do Bielska-Białej, by przyjrzeć się problemom bistra o nazwie "43 300". Mimo codziennej walki Natalii i Roberta o gości lokal przynosi straty. Odcinek 12 (Sezon 25) - Spaghetteria, Białystok Magda Gessler jedzie do Białegostoku, gdzie Renata prowadzi spaghetterię. Lokal jest jej oczkiem w głowie, ale i źródłem utrapienia. Restauracja nie przyciąga gości, a długi rosną. Odcinek 11 (Sezon 25) Natalia i Wiktor są właścicielami ukraińskiej restauracji o nazwie "Sho sho", która mieści się w Płocku. Niestety, w lokalu brakuje gości, a Wiktor pozbywa się oszczędności, by utrzymać biznes. Odcinek 10 (Sezon 25) Magda Gessler jedzie do Elbląga, by przyjrzeć się sytuacji restauracji "Czwórka". Lokal prowadzi samotnie wychowująca dzieci Beata, lecz mimo jej starań brakuje gości i zysków. Odcinek 9 (Sezon 25) Magda Gessler jedzie do Chorzowa, by pomóc Katarzynie i Tomkowi, którzy wspólnie prowadzą bistro o nazwie "ĄĘ". Właściciele sporo zainwestowali w lokal, lecz ten nie przynosi zysków. Odcinek 8 (Sezon 25) Agnieszka i Marek od sześciu lat prowadzą bistro "Pod Przykrywką" w Szczecinie. Niestety, lokal prześladuje pech. By odmienić los, właściciele decydują się zwrócić o pomoc do Magdy Gessler. Odcinek 7 (Sezon 25) Gospodę Limba w Barlinku prowadzą Andżelika i Grzegorz. Nad smakiem tradycyjnych polskich potraw czuwa doświadczona kucharka. Jednak biznes utrzymuje się na powierzchni jedynie dzięki imprezom okolicznościowym. Odcinek 6 (Sezon 25) Restaurację "Fyrtel Smaków" w Kamionkach od niedawna prowadzi małżeństwo - Robert i Daria. Mimo poświęcenia i ambicji właścicieli lokal świeci pustkami, dlatego poprosili o pomoc Magdę Gessler. Odcinek 5 (Sezon 25) W miejscowości Zakręt nieopodal Warszawy gruzińską restaurację "Sakartvelo" prowadzą przyjaciele Georgi i Vasyl. Mimo wysiłku wielu osób lokal świeci pustkami. Właściciele proszą o pomoc Magdę Gessler. Odcinek 4 (Sezon 25) - Restauracja "Cudnie", Puławy Magda Gessler odwiedza Puławy, żeby pomóc Karolinie i Damianowi, właścicielom restauracji "Cudnie". Lokal świeci pustkami; dziennie odwiedza go średnio pięciu gości. Odcinek 3 (Sezon 25) Magda Gessler odwiedzi lokal "Smaczne…go" w Tomaszowie Mazowieckim. Jego właścicielami są małżonkowie Jolanta i Vlado, którzy przez 17 lat żyli w ciągłej podróży między Polską, Serbią, Czarnogórą i Bośnią. Odcinek 2 (Sezon 25) W Szczecinie 24-letni Kacper z pomocą mamy prowadzi lokal "Cafe Elegancko". Biznes nie przynosi zysków, a kłopoty finansowe odbijają się na relacjach rodzinnych. Właściciele potrzebują pomocy Magdy Gessler. Odcinek 1 (Sezon 25) - Restauracja-pizzeria "Irlandia", Czechowice-Dziedzice W położonej w Czechowicach-Dziedzicach "Irlandii", serwującej włoskie dania, brakuje logiki, sprawnego zarządzania, a nade wszystko gości. Nad tym chaosem spróbuje zapanować Magda Gessler. Sezon 24 Odcinek 13 (Sezon 24) - Opole - Caverna Cafe Magda Gessler odwiedza Opole, historyczną stolicę Górnego Śląska. W Caverna Cafe, restauracji prowadzonej przez Kasię i Daniela, można skosztować dań kuchni brytyjskiej. Odcinek 12 (Sezon 24) - Wrocław - American Dream Od dziewięciu lat we Wrocławiu Beata wciela w życie swój "American Dream", prowadząc restaurację o takiej właśnie nazwie. W menu znajdują się steki, burgery i naleśniki. Z czasie pandemii obroty dramatycznie spadły. Odcinek 11 (Sezon 24) - Czeladź - Dobre Jadło Małgorzata i Marek to właściciele restauracji "Dobre Jadło" w Czeladzi. Ponieważ lokal zaczął przynosić duże straty, restauratorzy poprosili o pomoc Magdę Gessler. Odcinek 10 (Sezon 24) - Tarnów - Pizzeria Bujani Magda Gessler pomaga właścicielom bankrutujących restauracji w Polsce. Analizuje sytuację oraz wskazuje błędy. Potem na dwa dni zamyka lokal i wprowadza zmiany. Odcinek 9 (Sezon 24) - Białystok - Zielony Nosorożec W jednym z białostockich akademików Beata i Paweł prowadzą bufet z kuchnią wietnamską o oryginalnej nazwie "Zielony Nosorożec". Gdy przyszła pandemia i rozpoczęła się nauka zdalna, lokal opustoszał. Poprzednia 1...345...24 Następna Kuchenne rewolucje w telewizji Jutro 20:55 Odcinek10 Sezon30 TVN Piątek 02.05.2025 06:50 Odcinek7 Sezon29 TVN Piątek 02.05.2025 11:30 Odcinek11 Sezon28 TVN Piątek 02.05.2025 14:05 Odcinek4 Sezon23 TVN Style Piątek 02.05.2025 14:20 Odcinek9 Sezon30 ITVN Piątek 02.05.2025 15:00 Odcinek2 Sezon28 TVN Style Piątek 02.05.2025 15:45 Odcinek2 Sezon26 TVN Piątek 02.05.2025 18:05 Odcinek13 Sezon12 Food Network Piątek 02.05.2025 19:50 Odcinek11 Sezon23 TVN Style Sobota 03.05.2025 06:15 Odcinek9 Sezon30 ITVN Sobota 03.05.2025 06:45 Odcinek11 Sezon23 TVN Sobota 03.05.2025 10:15 Odcinek9 Sezon28 TVN Style Pokaż więcej Pokaż mniej Podobne programy Makłowicz w podróży XIV Mazurska Noc Kabaretowa Muzeum polskiej piosenki, czyli historia jednego przeboju Dzięki Bogu już weekend Mistrz kuchni: juniorzy Puszyści kontra szczupli Najsłabsze ogniwo Kenny vs. Spenny Kabaretowa Scena Dwójki Disco Star