1 z 15
Przewijaj galerię w dół

Piotr Tarasewicz/Jake Vision/Polsat
2 z 15

Wit Szychowski (Warszawa) – szef kuchni, specjalizuje się w kuchni polskiej i sezonowej, samouk – do wszystkiego co osiągnął, doszedł ciężką pracą, lubi zaskakiwać gości restauracji, w której pracuje.
Piotr Tarasewicz/Jake Vision/Polsat
3 z 15

Rafał Grzegorzek (Rybnik) – sous chef, preferuje kuchnię polską, laureat w wielu nagród w konkursach kulinarnych, między innymi w Kulinarnym Pucharze Polski, w którym zdobył pierwsze miejsce.
Piotr Tarasewicz/Jake Vision/Polsat
4 z 15

Paweł Gross (Warszawa) – szef kuchni, specjalizuje się w kuchni staropolskiej i kontynentalnej, podczas gotowania lubi korzystać z produktów sezonowych.
Piotr Tarasewicz/Jake Vision/Polsat