Atelier smaku na parze
Polska 2012
Gotowanie na parze jest zdrowe i smaczne. Gospodarze zaproponują wyborne potrawy, które można szybko przyrządzić, a ich oryginalnością zaskoczyć bliskich.
Czas trwania:4 min
Kategoria wiekowa:
Gatunek:Magazyn/Magazyn kulinarny
Atelier smaku na parze w telewizji
Jolanta Słoma
Prowadzący
Mirosław Trymbulak
Prowadzący
Opis programu
Gotowanie na parze jest nie tylko zdrowe, ale też smaczne, łatwe i tanie. Taki sposób przygotowywania posiłków ma więcej zalet niż jakikolwiek inny. Jola i Mirek zaproponują, jak zawsze, wyborne potrawy, które można przyrządzić w mgnieniu oka, a ich oryginalnością zaskoczyć bliskich. W menu znajda się zarówno dania główne, jak i coś na słodko. Gospodarze upichcą takie rarytasy, jak lasagna z papierem ryżowym zamiast makaronu, warzywa w sosie sezamowym, pasztet z ciecierzycy i sernik z tofu na ciepło z sosem czekoladowym. Jola Słoma i Mirek Trymbulak są wegetarianami, zajmują się projektowaniem mody. Są także autorami trzech książek kulinarnych: "Nakarmić duszę", "Ubrać duszę" i "Atelier Smaku". "ATELIER SMAKU'' jest zarejestrowanym znakiem towarowym R-218208.