Biznes na kółkach

"Biznes na kółkach" – program, jakiego telewizyjny rynek jeszcze nie widział, ukazujący kulisy food truckowego biznesu w Polsce. Miłośnicy zabawy, otwartych umysłów i dobrego jedzenia łączcie się! Pozytywnie zakręceni ludzie i kuchnie z całego świata w jednym miejscu! Kasa, smak porażki i zwycięstwa, a także nieoczekiwane zwroty akcji! Czy faktycznie warto porzucić wygodny, biurowy fotel i rozpocząć street foodową przygodę?

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Serial/Serial dokumentalny

Biznes na kółkach w telewizji

Galeria

Biznes na kółkach - Serial
Biznes na kółkach - Serial
Biznes na kółkach - Serial
Biznes na kółkach - Serial
Biznes na kółkach - Serial
Biznes na kółkach - Serial
Biznes na kółkach - Serial
Biznes na kółkach - Serial
Biznes na kółkach - Serial
Biznes na kółkach - Serial
Biznes na kółkach - Serial
  • Biznes na kółkach - Serial
  • Biznes na kółkach - Serial
  • Biznes na kółkach - Serial
  • Biznes na kółkach - Serial
  • Biznes na kółkach - Serial
  • Biznes na kółkach - Serial
  • Biznes na kółkach - Serial
  • Biznes na kółkach - Serial
  • Biznes na kółkach - Serial
  • Biznes na kółkach - Serial
  • Biznes na kółkach - Serial

Opis programu

Z roku na rok, liczba mobilnych restauracji w Polsce rośnie. W tym momencie jest ich już ponad 600. Przygotowanie dań meksykańskich, włoskich, amerykańskich, indyjskich czy też słodkości rodem z Tajlandii, nie stanowi problemu dla wytrawnych kucharzy – biznesmenów i biznesmenek. Do takich z pewnością należą bohaterowie programu Discovery Channel. Ich smykałka do interesów i wrażliwe kubki smakowe, oraz niesłabnący, mimo zmęczenia, urok osobisty, często sprawiają, że kasa szybko się zapełnia. Jednak, jak to w każdym biznesie bywa, trudności, usterki techniczne, czy tzw. „pustynia ludzi” podczas eventów, mogą zmusić do solidnego dokładania do interesu. Walka o to, aby nie marnować jedzenia i spożytkować je w jedyny wartościowy sposób, nie należy do najłatwiejszych zadań. Zwłaszcza, że konkurencja stale rośnie, co może przyprawić klientów o prawdziwy zawrót głowy, a bohaterów programu o jej ból. Jak opracować menu, żeby było smacznie i lepsze niż u sąsiada? Jak robić, żeby zarobić? Jak sprzedać, żeby inni chcieli kupić? Tajniki tego coraz bardziej popularnego BIZNESU NA KÓŁKACH poznacie już w kwietniu dzięki bohaterom programu.

Powiązane artykuły