Fabryka jedzenia Odcinek 22 (Sezon 3) - Wizyta w Dijon

Kanada

Streszczenie odcinka

W dzisiejszym odcinku widzowie dowiedzą się między innymi, że sekretem wyjątkowego smaku musztardy diżońskiej jest duża ilość chardonnay. Ponadto w programie wizyta w zakładzie, w którym produkuje się koszerne makaroniki kokosowe. Autorzy przyjrzą się też procesowi uzyskiwania koszernego sosu teriyaki, którego rocznie wytwarza się aż osiem milionów butelek. Wodzowie dowiedzą się również, ile sekund powinna trwać obróbka termiczna wafli z kremem orzechowym.

Czas trwania:25 min

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Serial/Serial dokumentalny

Fabryka jedzenia w telewizji

Galeria

Wizyta w Dijon
Wizyta w Dijon
Wizyta w Dijon
Wizyta w Dijon
Wizyta w Dijon
Wizyta w Dijon
Wizyta w Dijon
Wizyta w Dijon
Wizyta w Dijon
Wizyta w Dijon
Wizyta w Dijon
Wizyta w Dijon
Wizyta w Dijon
Wizyta w Dijon
  • Wizyta w Dijon
  • Wizyta w Dijon
  • Wizyta w Dijon
  • Wizyta w Dijon
  • Wizyta w Dijon
  • Wizyta w Dijon
  • Wizyta w Dijon
  • Wizyta w Dijon
  • Wizyta w Dijon
  • Wizyta w Dijon
  • Wizyta w Dijon
  • Wizyta w Dijon
  • Wizyta w Dijon
  • Wizyta w Dijon