Fabryka jedzenia Odcinek 25 (Sezon 3) - Płatki na śniadanie

Kanada

Streszczenie odcinka

Tym razem autorzy odwiedzają działające od 1939 roku zakłady, w których powstają popularne w krajach anglosaskich płatki śniadaniowe Shreddies. Widzowie przyjrzą również masowej produkcji pysznego deseru - tortu szwarcwaldzkiego. Do zrobienia jednej partii tego przysmaku łasuchów fabryka, którą oglądamy, zużywa 12 tysięcy wiśni. Ponadto tajniki wypieku alfajores - kruchych ciastek z kajmakiem.oraz produkcja tzatzików.

Czas trwania:27 min

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Serial/Serial dokumentalny

Fabryka jedzenia w telewizji

Galeria

Płatki na śniadanie
Płatki na śniadanie
Płatki na śniadanie
Płatki na śniadanie
Płatki na śniadanie
Płatki na śniadanie
Płatki na śniadanie
Płatki na śniadanie
Płatki na śniadanie
Płatki na śniadanie
Płatki na śniadanie
Płatki na śniadanie
Płatki na śniadanie
Płatki na śniadanie
Płatki na śniadanie
Płatki na śniadanie
Płatki na śniadanie
  • Płatki na śniadanie
  • Płatki na śniadanie
  • Płatki na śniadanie
  • Płatki na śniadanie
  • Płatki na śniadanie
  • Płatki na śniadanie
  • Płatki na śniadanie
  • Płatki na śniadanie
  • Płatki na śniadanie
  • Płatki na śniadanie
  • Płatki na śniadanie
  • Płatki na śniadanie
  • Płatki na śniadanie
  • Płatki na śniadanie
  • Płatki na śniadanie
  • Płatki na śniadanie
  • Płatki na śniadanie