Restaurator i juror programu "MasterChef" zaprezentował w kuchni "Dzień Dobry TVN" gruszki w gorzkiej czekoladzie, tatara z piersi kaczki w pieprzu syczuańskim oraz filety z okonia z cykorią i sosem z winogron. Michel Moran przyrządził dania według receptur, które zawarł w swojej pierwszej książce kulinarnej "Moje smaki". Publikacja pojawi się w księgarniach 9 października bieżącego roku.
"MasterChef" TVN 6.10.2013 odc. 6, godz. 20
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Tak żyje "Biały Cygan" Bogdan Trojanek. Zna Viki Gabor, adoptował dziecko z klasztoru
- Skrzynecka przesadza z retuszem? Tak wymalowała się na wycieczkę. Jak w tym chodzić?
- Taka jest Roxie za kulisami "TzG". Prawda o jej zachowaniu wyszła na jaw [WIDEO]
- Jakie wykształcenie ma Jolanta Kwaśniewska? Będziecie zaskoczeni!