9 z 15

fot. polsat
Bartosz Musiał (23 lata, Wrzosowa) - kucharz w resturacji TOPOLLINO; specjalność - kuchnia włoska i azjatycka.
(fot. Grzegorz Pytko)
10 z 15

fot. polsat
Piotr Ogiński (26 lat, Liverpool) - Sous Chef w restauracji śródziemnomorskiej "Ego" w Liverpoolu; specjalność - kuchnie: tajska, włoska, francuska, hiszpańska.
(fot. Grzegorz Pytko)
11 z 15

fot. polsat
Piotr Ślusarz (26 lat, Gdańsk) - szef zmiany w sopockim hotelu Sheraton; specjalność - kuchnia modernistyczna i europejska.
(fot. Grzegorz Pytko)
12 z 15

fot. polsat
Sylwester Lis (37 lat, Zakopane) - szef kuchni w hotelu Bukovina w Bukowinie Tatrzańskiej; specjalność - kuchnia autorska (głównie polska).
(fot. Grzegorz Pytko)