
Zacięta rywalizacja, kontrowersyjne czasem decyzje jury budzące skrajne emocje wśród wielbicieli programu – znów zagoszczą na antenie Polsatu. Kto zgłosił się do programu? Czy odkryjemy talenty na miarę zakochanego w Polsce Argentyńczyka Martina Gimeneza Castro i znanego z błyskotliwych komentarzy Sebastiana Olmy?
POZNAJ UCZESTNIKÓW 3. EDYCJI "TOP CHEF" >>
(fot. Polsat)

Artur Augustyński (38 lat)
Pochodzi z Krynicy Zdroju. Szef kuchni w hotelu „Prezydent”, aktualnie nie pracuje. Specjalizuje się w polskiej kuchni tradycyjnej, a jego popisowe danie to golonka po krynicku.
(fot. Polsat)

Karol Wojciechowski (24 lata)
Pochodzi w miejscowości Banie w województwie zachodniopomorskim. Kilka lat temu pracował m.in. u Jamiego Oliviera i Gordona Ramseya. Teraz jest szefem kuchni w restauracji „Impresja” w Nysie. Specjalizuje się w kuchniach: francuskiej, brytyjskiej, azjatyckiej. Jego popisowe danie to kremowe kaszotto z grzybami leśnymi.
(fot. Polsat)

Marcin Jabłoński (27 lat)
Mieszka w Warszawie. Jest szefem kuchni w warszawskiej restauracji „2/3”. Jego specjalność to kuchnia autorska i śródziemnomorska.
(fot. Polsat)