Szczęście na talerzuOdcinki Szczęście na talerzu Streszczenia odcinków Happiness is on the Plate, Francja 2014 Sezon 3 Odcinek 10 (Sezon 3) Serial łączy w sobie opowieść o podróżowaniu, gotowaniu oraz poczuciu odpowiedzialności społecznej. Twórcy przedstawiają pracę kucharzy-ekologów, których łączą wspólne cele. Odcinek 9 (Sezon 3) Serial łączy w sobie opowieść o podróżowaniu, gotowaniu oraz poczuciu odpowiedzialności społecznej. Twórcy przedstawiają pracę kucharzy-ekologów, których łączą wspólne cele. Odcinek 8 (Sezon 3) Serial łączy w sobie opowieść o podróżowaniu, gotowaniu oraz poczuciu odpowiedzialności społecznej. Twórcy przedstawiają pracę kucharzy-ekologów, których łączą wspólne cele. Odcinek 7 (Sezon 3) Serial łączy w sobie opowieść o podróżowaniu, gotowaniu oraz poczuciu odpowiedzialności społecznej. Twórcy przedstawiają pracę kucharzy-ekologów, których łączą wspólne cele. Odcinek 6 (Sezon 3) Serial łączy w sobie opowieść o podróżowaniu, gotowaniu oraz poczuciu odpowiedzialności społecznej. Twórcy przedstawiają pracę kucharzy-ekologów, których łączą wspólne cele. Odcinek 5 (Sezon 3) Serial łączy w sobie opowieść o podróżowaniu, gotowaniu oraz poczuciu odpowiedzialności społecznej. Twórcy przedstawiają pracę kucharzy-ekologów, których łączą wspólne cele. Odcinek 4 (Sezon 3) Serial łączy w sobie opowieść o podróżowaniu, gotowaniu oraz poczuciu odpowiedzialności społecznej. Twórcy przedstawiają pracę kucharzy-ekologów, których łączą wspólne cele. Odcinek 3 (Sezon 3) Serial łączy w sobie opowieść o podróżowaniu, gotowaniu oraz poczuciu odpowiedzialności społecznej. Twórcy przedstawiają pracę kucharzy-ekologów, których łączą wspólne cele. Odcinek 2 (Sezon 3) Serial łączy w sobie opowieść o podróżowaniu, gotowaniu oraz poczuciu odpowiedzialności społecznej. Twórcy przedstawiają pracę kucharzy-ekologów, których łączą wspólne cele. Odcinek 1 (Sezon 3) Serial łączy w sobie opowieść o podróżowaniu, gotowaniu oraz poczuciu odpowiedzialności społecznej. Twórcy przedstawiają pracę kucharzy-ekologów, których łączą wspólne cele. Sezon 2 Odcinek 10 (Sezon 2) Program przedstawia sylwetki dziesięciu kucharzy, pochodzących m.in. z Francji, Belgii, Danii, Turcji, Szwecji, Włoch i Polski, których łączą wspólne cele: ochrona środowiska, wykorzystanie lokalnych produktów i gotowanie zdrowego jedzenia. Odcinek 9 (Sezon 2) Program przedstawia sylwetki dziesięciu kucharzy, pochodzących m.in. z Francji, Belgii, Danii, Turcji, Szwecji, Włoch i Polski, których łączą wspólne cele: ochrona środowiska, wykorzystanie lokalnych produktów i gotowanie zdrowego jedzenia. Odcinek 8 (Sezon 2) Program przedstawia sylwetki dziesięciu kucharzy, pochodzących m.in. z Francji, Belgii, Danii, Turcji, Szwecji, Włoch i Polski, których łączą wspólne cele: ochrona środowiska, wykorzystanie lokalnych produktów i gotowanie zdrowego jedzenia. Odcinek 7 (Sezon 2) Program przedstawia sylwetki dziesięciu kucharzy, pochodzących m.in. z Francji, Belgii, Danii, Turcji, Szwecji, Włoch i Polski, których łączą wspólne cele: ochrona środowiska, wykorzystanie lokalnych produktów i gotowanie zdrowego jedzenia. Odcinek 6 (Sezon 2) Program przedstawia sylwetki dziesięciu kucharzy, pochodzących m.in. z Francji, Belgii, Danii, Turcji, Szwecji, Włoch i Polski, których łączą wspólne cele: ochrona środowiska, wykorzystanie lokalnych produktów i gotowanie zdrowego jedzenia. Odcinek 5 (Sezon 2) Program przedstawia sylwetki dziesięciu kucharzy, pochodzących m.in. z Francji, Belgii, Danii, Turcji, Szwecji, Włoch i Polski, których łączą wspólne cele: ochrona środowiska, wykorzystanie lokalnych produktów i gotowanie zdrowego jedzenia. Odcinek 4 (Sezon 2) Program przedstawia sylwetki dziesięciu kucharzy, pochodzących m.in. z Francji, Belgii, Danii, Turcji, Szwecji, Włoch i Polski, których łączą wspólne cele: ochrona środowiska, wykorzystanie lokalnych produktów i gotowanie zdrowego jedzenia. Odcinek 3 (Sezon 2) Program przedstawia sylwetki dziesięciu kucharzy, pochodzących m.in. z Francji, Belgii, Danii, Turcji, Szwecji, Włoch i Polski, których łączą wspólne cele: ochrona środowiska, wykorzystanie lokalnych produktów i gotowanie zdrowego jedzenia. Odcinek 2 (Sezon 2) Serial łączy w sobie opowieść o podróżowaniu, gotowaniu oraz poczuciu odpowiedzialności społecznej. Twórcy przedstawiają pracę kucharzy-ekologów, których łączą wspólne cele. Odcinek 1 (Sezon 2) Program przedstawia sylwetki dziesięciu kucharzy, pochodzących m.in. z Francji, Belgii, Danii, Turcji, Szwecji, Włoch i Polski, których łączą wspólne cele: ochrona środowiska, wykorzystanie lokalnych produktów i gotowanie zdrowego jedzenia. 12 Następna Szczęście na talerzu w telewizji Poniedziałek 24.06.2019 23:50 Odcinek1 Sezon3 Kuchnia+ HD Wtorek 25.06.2019 00:20 Odcinek2 Sezon3 Kuchnia+ HD Wtorek 02.07.2019 00:15 Odcinek3 Sezon3 Kuchnia+ HD Wtorek 02.07.2019 00:45 Odcinek4 Sezon3 Kuchnia+ HD Wtorek 09.07.2019 00:35 Odcinek5 Sezon3 Kuchnia+ HD Wtorek 09.07.2019 01:05 Odcinek6 Sezon3 Kuchnia+ HD Wtorek 16.07.2019 01:05 Odcinek7 Sezon3 Kuchnia+ HD Wtorek 16.07.2019 01:35 Odcinek8 Sezon3 Kuchnia+ HD Wtorek 23.07.2019 00:30 Odcinek9 Sezon3 Kuchnia+ HD Wtorek 30.07.2019 00:30 Odcinek10 Sezon3 Kuchnia+ HD Piątek 16.08.2019 13:00 Odcinek2 Sezon2 Kuchnia+ HD Niedziela 18.08.2019 08:30 Odcinek2 Sezon2 Kuchnia+ HD Pokaż więcej Pokaż mniej Podobne programy Wojny magazynowe: Kanada Owcze szaleństwo Polowanie na myśliwego Zagadkowe zgony Policja dla zwierząt w RPA Pogotowie ratunkowe dla zwierząt Polskie prywatne zbrodnie Bliźniacze zło Anatomia głupoty według Richarda Hammonda Ślubny salon marzeń