
Jakub Błogowski (Warszawa) – kucharz, preferuje kuchnię klasyczną i fusion, doświadczenie zdobywał w jedno i dwu gwiazdkowych restauracjach w Lizbonie.
Piotr Tarasewicz/Jake Vision/Polsat

Dawid Szkudlarek (Gorzów Wielkopolski) – szef kuchni, preferuje kuchnię polską i nowoczesną, absolwent technikum gastronomicznego, AR w Szczecinie na wydziale technologii żywności oraz WSHiG w Poznaniu, zwycięzca wielu konkursów między innymi: Bocuse d’Or Poland.
Piotr Tarasewicz/Jake Vision/Polsat

Joanna Morzy (Białystok) – szef kuchni, preferuje nowoczesną kuchnię polską, gotowanie jej największą pasją, chociaż z zawodu jest krawcową, interesuje się projektowaniem mody.
Piotr Tarasewicz/Jake Vision/Polsat

Dawid Łagowski (Poznań) – szef kuchni, specjalizuje się w kuchniach: śródziemnomorskiej, międzynarodowej, orientalnej oraz polskiej, restauracja, której szefuje zdobyła 3 widelce w plebiscycie 100 najlepszych restauracji w Polsce.
Piotr Tarasewicz/Jake Vision/Polsat