Już wiosną startuje trzecia edycja największego kulinarnego show w Polsce. Aby dostać się do programu i zawalczyć o 100 tysięcy złotych i pracę w Atelier Amaro - jedynej w Polsce restauracji wyróżnionej prestiżową gwiazdką Michelin, wystarczy pojawić się na castingu.
CZYTAJ TAKŻE:
MONIKA DĄBROWSKA O WYGRANEJ "HELL'S KITCHEN": WCIĄŻ NIE MOGĘ W TO UWIERZYĆ [ZDJĘCIA]
POLSAT SZUKA UCZESTNIKÓW TRZECIEJ EDYCJI "HELL'S KITCHEN"
Jakie warunki trzeba spełnić, aby spróbować swoich sił w "Hell's Kitchen"? Możesz być amatorem, jak i zawodowcem z wieloletnim stażem. Liczy się inwencja twórcza i ciekawa osobowość. Najważniejsza jest jednak pasja do gotowania.
Osoby, które nie mają możliwości pojawić się na castingach w: Zielonej Górze, Wrocławiu, Białymstoku, Częstochowie, Olsztynie, Katowicach, Gdyni, Krakowie, Szczecinie, Rzeszowie, Bydgoszczy, Lublinie lub Poznaniu, mogą wysyłać swoje zgłoszenia drogą mailową na adres [email protected]
