Wszystkie smaki fermentacji Odcinek 2 (Sezon 2) - Długo wyczekiwany smak soi

Flavors of Fermentation, Korea Południowa 2020

Streszczenie odcinka

W wielu zakątkach świata sfermentowane pokarmy od wieków są ważnym elementem jadłospisu. Niektóre z tych specjałów - np. japońska pasta miso i koreańskie warzywa kimchi - zyskały światową popularność. Inne, jak przetwory z mleka jaka czy potrawy ze sfermentowanych ryb lub owoców morza, są spożywane lokalnie. Wraz z autorami serii zobaczymy, jak się je przyrządza. To może być nieprzyjemny widok.

Czas trwania:35 min

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Serial/Serial dokumentalny

Wszystkie smaki fermentacji w telewizji

Galeria

Długo wyczekiwany smak soi
Długo wyczekiwany smak soi
Długo wyczekiwany smak soi
  • Długo wyczekiwany smak soi
  • Długo wyczekiwany smak soi
  • Długo wyczekiwany smak soi