Dolce vita według Davida Rocco Odcinek 2 (Sezon 5) - Czwarty lipca

Kanada 2015

Streszczenie odcinka

Szef kuchni David Rocco wyrusza w kulinarną podróż po północnych Włoszech. Poznaje miejscowych rybaków, szefów kuchni, rolników, masarzy, serowarów i restauratorów, których łączy zamiłowanie do dobrego jedzenia i śródziemnomorskiego stylu życia. Kosztuje tradycyjnych toskańskich dań i produktów, nie cofa się jednak przed odważnymi eksperymentami. Wytrawne lody, owoce morza z serem czy amerykański Dzień Niepodległości po toskańsku to tylko niektóre wyzwania, z którymi zmierzy się w swoim programie. "David wybiera się do pensjonatu pod Sieną. Właścicielka wraz z rodziną podejmuje tam gości z całego świata. Akurat w ten weekend przypada amerykański Dzień Niepodległości. David pomaga w przygotowaniu kolacji, dzięki której święto nabiera włoskiego charakteru. Na stół wjeżdżają m.in. toskańska pieczeń wieprzowa, ravioli ze szpinakiem i ricottą, pici ze smażonym chlebem i makaron z anchois i kalafiorem."

Czas trwania:20 min

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Serial/Serial dokumentalny

Dolce vita według Davida Rocco w telewizji

Galeria

Czwarty lipca
Czwarty lipca
Czwarty lipca
Czwarty lipca
Czwarty lipca
Czwarty lipca
Czwarty lipca
Czwarty lipca
Czwarty lipca
  • Czwarty lipca
  • Czwarty lipca
  • Czwarty lipca
  • Czwarty lipca
  • Czwarty lipca
  • Czwarty lipca
  • Czwarty lipca
  • Czwarty lipca
  • Czwarty lipca

Powiązane artykuły