Dżungla od kuchni
Eating Wild, USA
Zachwycona fauną i florą nad brzegiem rzeki Kinabatangan, Anis przygotuje rybę na sposób filipiński - faszerowaną liśćmi tapioki i mięsem kraba w sosie z mleka kokosowego.
Kategoria wiekowa:
Gatunek:Magazyn/Magazyn kulinarny
Dżungla od kuchni w telewizji
Opis programu
W tym odcinku Nigel pokaże Anis swoją pasję do obserwacji ptaków. Dowiemy się też, jakie zwierzęta w środku nocy wychodzą na brzeg rzeki. Zachwycona fauną i florą nad brzegiem rzeki Kinabatangan, Anis przygotuje rybę na sposób filipiński - faszerowaną liśćmi tapioki i mięsem kraba w sosie z mleka kokosowego. Druga propozycja to filipiński deser turon z plantanów i owoców chlebowca, zawiniętych w ciasto do sajgonek. W tym odcinku Nigel pokaże Anis swoją pasję do obserwacji ptaków. Dowiemy się też, jakie zwierzęta w środku nocy wychodzą na brzeg rzeki. Zachwycona fauną i florą nad brzegiem rzeki Kinabatangan, Anis przygotuje rybę na sposób filipiński - faszerowaną liśćmi tapioki i mięsem kraba w sosie z mleka kokosowego. Druga propozycja to filipiński deser turon z plantanów i owoców chlebowca, zawiniętych w ciasto do sajgonek.