Dżungla od kuchni

Eating Wild, USA

Zachwycona fauną i florą nad brzegiem rzeki Kinabatangan, Anis przygotuje rybę na sposób filipiński - faszerowaną liśćmi tapioki i mięsem kraba w sosie z mleka kokosowego.

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Magazyn/Magazyn kulinarny

Dżungla od kuchni w telewizji

Opis programu

W tym odcinku Nigel pokaże Anis swoją pasję do obserwacji ptaków. Dowiemy się też, jakie zwierzęta w środku nocy wychodzą na brzeg rzeki. Zachwycona fauną i florą nad brzegiem rzeki Kinabatangan, Anis przygotuje rybę na sposób filipiński - faszerowaną liśćmi tapioki i mięsem kraba w sosie z mleka kokosowego. Druga propozycja to filipiński deser turon z plantanów i owoców chlebowca, zawiniętych w ciasto do sajgonek. W tym odcinku Nigel pokaże Anis swoją pasję do obserwacji ptaków. Dowiemy się też, jakie zwierzęta w środku nocy wychodzą na brzeg rzeki. Zachwycona fauną i florą nad brzegiem rzeki Kinabatangan, Anis przygotuje rybę na sposób filipiński - faszerowaną liśćmi tapioki i mięsem kraba w sosie z mleka kokosowego. Druga propozycja to filipiński deser turon z plantanów i owoców chlebowca, zawiniętych w ciasto do sajgonek.