"MasterChef Junior". Egzotyczne smaki uczestników 1. edycji programu [WIDEO+ZDJĘCIA]

Redakcja Telemagazyn
Dzień Dobry TVN/x-news
Dzień Dobry TVN/x-news
Uczestnicy I edycji programu „MasterChef Junior" - 10-letni Mateusz Truszkiewicz i 12-letnia Amelia Gardaś - przygotowali w kuchni "Dzień Dobry TVN" egzotyczne dania rodem z Azji.

Wśród kulinarnych propozycji Mateusza Truszkiewicza i Amelii Gardaś znalazły się: tatar z łososia z azjatycką pastą z awokado, wołowe roladki zrobione techniką tataki, massaman curry z krewetkami, stek z tuńczyka marynowany w sosie rybnym serwowany z ryżem cytrynowym oraz salsą z mango i kiwi, pudding z kaszą jaglaną i truskawkami oraz widowiskowy deser pagoda z płatów ryżowych z owocami i bitą śmietaną.

Źródło: Dzień Dobry TVN/x-news

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Kultura i rozrywka

Komentarze 1

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

N
Naomi
No nawet dobrze gotowali w masterchefie :) Zdolni są :)
Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na telemagazyn.pl Telemagazyn