StacjeBBC Lifestyle22.08.2011 BBC Lifestyle - Program TV na 22.08.2011 Od rana Po południu Wieczór 13 Lat Temu 22.08 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Zapraszam do stołu Odcinek 1 Sezon 5 Magazyn kulinarny Były poseł Lembit Opik, modelka Jodie Marsh oraz Debbie McGee są wśród gwiazd, które walczą o tytuł najlepszego gospodarza. 00:25 Zapraszam do stołu Odcinek 2 Sezon 5 Magazyn kulinarny Tym razem o tytuł najlepszego gospodarza przyjęcia walczą - mama z obsesją na punkcie wróżek, DJ radiowy, pewna bogata dama oraz doradca osobisty. 00:55 Zapraszam do stołu Odcinek 3 Sezon 5 Magazyn kulinarny W East Suffolk o tytuł najlepszego gospodarza walczą obserwujący UFO wegetarianin, autorka porad z gazety, właściciel domu towarowego oraz sprzedawca. 01:25 Zapraszam do stołu Odcinek 4 Sezon 5 Magazyn kulinarny Kucharze-amatorzy prezentują umiejętności innym uczestnikom programu, przygotowując kolejne przyjęcia. Zwycięzca programu wygrywa tysiąc funtów. 01:55 Zapraszam do stołu Odcinek 5 Sezon 5 Magazyn kulinarny Kucharze-amatorzy prezentują umiejętności innym uczestnikom programu, przygotowując kolejne przyjęcia. Zwycięzca programu wygrywa tysiąc funtów. 02:20 Wspaniałe desery Magazyn kulinarny Eric Lanlard pokazuje jak wykonać róże z białej czekolady - do przybrania ciasta. 02:50 Wspaniałe desery Magazyn kulinarny Eric Lanlard pokazuje jak wykonać róże z białej czekolady - do przybrania ciasta. 03:15 Kudłaci piekarze Magazyn kulinarny Dave Myers i Simon King, kudłaci motocykliści, wyruszają w świat, by poznać najlepsze wypieki - od chleba i ciast, po ciastka. 03:35 Jimmy i fabryka jedzenia Magazyn kulinarny Jimmy zamienia gaśnicę w pojemnik na krem. Za pomocą magla i niszczarki do papieru pokazuje, jak zrobić kluski w proszku. 04:05 Jimmy i fabryka jedzenia Magazyn kulinarny Jimmy zamienia gaśnicę w pojemnik na krem. Za pomocą magla i niszczarki do papieru pokazuje, jak zrobić kluski w proszku. 04:30 Pojedynek na antyki Rozrywka Znawcy antyków konkurują ze sobą handlując antykami. Widzowie poznają tajniki ich zawodu. Zdobyte pieniądze przeznaczane są na cele dobroczynne. 05:10 Forsa na strychu Serial dokumentalny Ekipa programu pomaga rodzinom potrzebującym pieniędzy w sprzedawaniu niepotrzebnych, często cennych przedmiotów. 06:00 Kuchenne koszmary USA Odcinek 11 Sezon 2 Serial dokumentalny Twardy i uhonorowany przez Michelin szef kuchni, Gordon Ramsay, dzięki profesjonalizmowi i pasji pomaga amerykańskim jadłodajniom. 07:00 10 lat mniej Serial dokumentalny 07:55 Mistrz Kuchni: Australia Magazyn kulinarny Program prezentuje najtrudniejszy konkurs kulinarny, który w Australii zdobył miano najbardziej ambitnego. Kucharze-amatorzy podejmują kulinarne wyzwania. 08:55 Przyjęcia Rachel Allen Magazyn kulinarny Na przystawkę Rachel podaje przegrzebki z kapustą, boczkiem i pomarańczą. Głównie danie to kurczak z ziemniakami. Na deser będzie mus z jeżyn. 09:25 Pojedynek na antyki Rozrywka Znawcy antyków konkurują ze sobą handlując antykami. Widzowie poznają tajniki ich zawodu. Zdobyte pieniądze przeznaczane są na cele dobroczynne. 09:55 Dzień wolny Chucka Magazyn kulinarny Po pracowitym dniu w restauracji Chuck odwraca role i serwuje kelnerom menu złożone z chrupiącego pstrąga i wegetariańskiej zapiekanki pasterskej. 10:50 Dzień wolny Chucka Magazyn kulinarny Po pracowitym dniu w restauracji Chuck odwraca role i serwuje kelnerom menu złożone z chrupiącego pstrąga i wegetariańskiej zapiekanki pasterskej. 11:20 Kuchenne koszmary USA Odcinek 11 Sezon 2 Serial dokumentalny Twardy i uhonorowany przez Michelin szef kuchni, Gordon Ramsay, dzięki profesjonalizmowi i pasji pomaga amerykańskim jadłodajniom. 11:55 Dzień wolny Chucka Magazyn kulinarny Po pracowitym dniu w restauracji Chuck odwraca role i serwuje kelnerom menu złożone z chrupiącego pstrąga i wegetariańskiej zapiekanki pasterskej. 12:55 Dzień wolny Chucka Magazyn kulinarny Po pracowitym dniu w restauracji Chuck odwraca role i serwuje kelnerom menu złożone z chrupiącego pstrąga i wegetariańskiej zapiekanki pasterskej. 13:25 Domy: ekstremalne metamorfozy Serial dokumentalny Ekipa wraz z Tomem Wilhelem jedzie do Lean w Illinois, pomóc rodzinie, w której ktoś choruje na białaczkę. 13:55 10 lat mniej Serial dokumentalny 14:55 Dzień wolny Chucka Magazyn kulinarny Po pracowitym dniu w restauracji Chuck odwraca role i serwuje kelnerom menu złożone z chrupiącego pstrąga i wegetariańskiej zapiekanki pasterskej. 15:55 Dzień wolny Chucka Magazyn kulinarny Po pracowitym dniu w restauracji Chuck odwraca role i serwuje kelnerom menu złożone z chrupiącego pstrąga i wegetariańskiej zapiekanki pasterskej. 16:25 Dzień wolny Chucka Magazyn kulinarny Po pracowitym dniu w restauracji Chuck odwraca role i serwuje kelnerom menu złożone z chrupiącego pstrąga i wegetariańskiej zapiekanki pasterskej. 16:55 Mistrz Kuchni: Australia Magazyn kulinarny Program prezentuje najtrudniejszy konkurs kulinarny, który w Australii zdobył miano najbardziej ambitnego. Kucharze-amatorzy podejmują kulinarne wyzwania. 17:30 Domy: ekstremalne metamorfozy Serial dokumentalny Ekipa wraz z Tomem Wilhelem jedzie do Lean w Illinois, pomóc rodzinie, w której ktoś choruje na białaczkę. 19:00 10 lat mniej Serial dokumentalny 20:00 Kuchenne koszmary USA Odcinek 12 Sezon 2 Serial dokumentalny Twardy i uhonorowany przez Michelin szef kuchni, Gordon Ramsay, dzięki profesjonalizmowi i pasji pomaga amerykańskim jadłodajniom. 21:00 Jimmy i fabryka jedzenia Magazyn kulinarny Jimmy zamienia gaśnicę w pojemnik na krem. Za pomocą magla i niszczarki do papieru pokazuje, jak zrobić kluski w proszku. 22:00 Jimmy i fabryka jedzenia Magazyn kulinarny Jimmy zamienia gaśnicę w pojemnik na krem. Za pomocą magla i niszczarki do papieru pokazuje, jak zrobić kluski w proszku. 22:30 Dolce Vito: Restauracja marzeń - powrót Magazyn kulinarny Restaurator Vito Cataffo gotów jest podjąć spore ryzyko i zacząć serwować brytyjskie dania włoskim klientom. 23:00 Dolce Vito: Restauracja marzeń - powrót Magazyn kulinarny Restaurator Vito Cataffo gotów jest podjąć spore ryzyko i zacząć serwować brytyjskie dania włoskim klientom. 23:35 ● Trwa