TelemagazynStacjeCANAL+ Kuchnia28.12.2013 CANAL+ Kuchnia - Program TV na 28.12.2013 Od rana Po południu Wieczór 10 Lat Temu 28.12 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 25.05 Niedziela 26.05 Poniedziałek 27.05 Wtorek 28.05 Środa 29.05 Czwartek 30.05 Piątek 31.05 Sobota 01.06 Niedziela 02.06 Archiwum Jakubiak lokalnie Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak odwiedza różne zakątku kraju w poszukiwaniu ciekawostek kulinarnych, wybiera produkt lub potrawę charakterystyczną dla danego regionu, którą zaprezentuje w trzech kulinarnych odsłonach. 00:50● Trwa Cook news Magazyn kulinarny01:20● Trwa David w Europie Odcinek 6Magazyn poradnikowy Jeden z najlepszych szefów kuchni młodego pokolenia, David Gaboriaud, zabiera widzów w podróż po europejskich stołach. W każdym odcinku prowadzący przybliża kuchnię innego kraju Starego Kontynentu. 01:30● Trwa Teraz Brygida! Magazyn poradnikowy Brygida Kosel prezentuje dania kuchni polskiej. Właścicielka kilku warszawskich restauracji przekonuje, że rodzima kuchnia nie musi być niezdrowa, skomplikowana i czasochłonna. 02:00● Trwa Dietosfera Poradnik Bohaterami są kobiety i mężczyźni w różnym wieku, którzy odważyli się przyznać do największych kulinarnych grzechów. Magdalena Jarzynka analizuje konkretne przypadki i udziela porad dwóm osobom. 02:30● Trwa Adam po pracy Magazyn kulinarny Adam Chrząstowski wyczarowuje dla widzów smakowite potrawy, doskonałe na rozgrzewkę, poprawę humoru i zimową chandrę. Opierając menu na najświeższych produktach, przygotuje trzy dania. 03:00● Trwa Para w kuchni Magazyn kulinarny Program skierowany do osób pragnących zgłębiać sztukę kulinarną, szukających inspiracji, chętnych do próbowania nowych smaków oraz otwartych na eksperymenty kulinarne. 03:30● Trwa Szefowie kuchni Magazyn kulinarny Propozycja dla widzów, którzy przełamali już pierwsze kuchenne lody, ale także dla tych, którzy dopiero zaczynają kulinarną przygodę. Gospodarze zdradzają tajniki przygotowywania smacznych potraw. 04:00● Trwa Ł'apetyt Odcinek 3Magazyn kulinarny Gospodarz zachęca widzów do eksperymentowania w kuchni, odkrywania nowych smaków, ale przede wszystkim zmusza do refleksji nad codzienną dietą i nakłania do zmian błędnych nawyków żywieniowych. 04:30● Trwa Maryla al dente Odcinek 5Magazyn kulinarny Program stworzony z myślą o widzach, którzy kochają dania ze słonecznej Italii. Maryla Musidłowska zdradza przepisy inspirowane kuchnią włoską, przegotowywane z najlepszych polskich produktów. 05:00● Trwa Przez dziurkę od sera Odcinek 9Sezon 2Magazyn poradnikowy Rzecznik i promotor lokalnych serowarów Gieno Mientkiewicz odwiedza polskie gospodarstwa, w których produkuje się smakowite sery. W programie pokazuje proces produkcji serów. 05:15● Trwa Warsztaty smaku kuchni+ Reality show05:30● Trwa Przerwa w nadawaniu Przerwa w emisji05:55● Trwa Posmak świata: Sri Lanka Odcinek 1Magazyn kulinarny Małgorzata Molska zgłębia tajemnice lankijskich specjałów podczas wyprawy na Cejlon. W każdym odcinku przygotowuje jedną potrawę, inspirowaną poznanymi przepisami i ciekawymi składnikami. 06:00● Trwa Ugotowani, czyli bitwa na noże i widelce Odcinek 6Teleturniej W każdym odcinku rywalizują ze sobą dwie drużyny złożone z szefów kuchni, dziennikarzy, krytyków kulinarnych, aktorów, znanych osobistości, których pasją jest jedzenie. 06:30● Trwa Mammaryla Odcinek 7Magazyn poradnikowy Maryla Musidłowska pragnie zachęcić widzów do urozmaicenia polskich dań i szukania inspiracji we włoskiej kuchni. Zdradzi, o jakie składniki warto się postarać, jak je wykorzystać. 07:00● Trwa Telesprzedaż Program reklamowy Magazyn reklamowy prezentujący artykuły gospodarstwa domowego, urządzenia do poprawy kondycji i zdrowia. 07:30● Trwa Top Chef: mistrzowie Real tv Dwunastu cenionych szefów kuchni będzie rywalizowało o tytuł "Top Chef" oraz nagrodę pieniężną w wysokości 100 000 dolarów, która zostanie przekazana na cel charytatywny. 08:15● Trwa Powrót do River Cottage Odcinek 4Serial dokumentalny Hugh Fearnley-Whittingstall zaprasza ponownie na swoją farmę, by pokazać walory życia blisko natury. W 1998 roku szef kuchni przeniósł się z Londynu do River Cottage. Z czasem gospodarstwo się rozrosło, 09:15● Trwa Między kasą a zapleczem Serial komediowy09:35● Trwa Z.U.P.A Magazyn poradnikowy10:00● Trwa Jakubiak lokalnie Odcinek 3Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak odwiedza różne zakątku kraju w poszukiwaniu ciekawostek kulinarnych, wybiera produkt lub potrawę charakterystyczną dla danego regionu, którą zaprezentuje w trzech kulinarnych odsłonach. 10:20● Trwa Gorycz czekolady Film dokumentalny10:50● Trwa Dwóch łakomych Włochów Serial dokumentalny Antonio Carluccio i Gennaro Contaldo wyruszają w podróż, aby na nowo odkryć smaki Italii i zobaczyć, jak zmieniła się włoska kultura. Odwiedzają m.in. Bolonię, Neapol i Turyn. 11:55● Trwa Annabel Langbein: kuchnia w stylu wolnym Magazyn kulinarny Annabel Langbein zaprasza do Nowej Zelandii. Program jest źródłem nie tylko kulinarnych inspiracji, ale też pięknych widoków. 13:00● Trwa David w Europie Odcinek 4Magazyn poradnikowy Jeden z najlepszych szefów kuchni młodego pokolenia, David Gaboriaud, zabiera widzów w podróż po europejskich stołach. W każdym odcinku prowadzący przybliża kuchnię innego kraju Starego Kontynentu. 13:30● Trwa Tetsuya Wakuda - droga do doskonałości Film dokumentalny14:00● Trwa Podróż przez smaki Chin Odcinek 6Serial dokumentalny Autorzy podróżują po odległych zakątkach Chin, przyglądając się regionalnym tradycjom kulinarnym oraz produktom. Przedstawiają chiński punt widzenia dotyczący kwestii jedzenia. 14:55● Trwa Molekularna kuchnia Marcela Serial dokumentalny Marcel Vigneron przybliża widzom tajniki kuchni molekularnej, takie jak przygotowywanie produktów w ciekłym azocie oraz smażenie w wodzie. Jego potrawy zaskakują kompozycją smaków, zapachów i form. 15:50● Trwa Przez dziurkę od sera Odcinek 11Sezon 2Magazyn poradnikowy Rzecznik i promotor lokalnych serowarów Gieno Mientkiewicz odwiedza polskie gospodarstwa, w których produkuje się smakowite sery. W programie pokazuje proces produkcji serów. 16:45● Trwa Jakubiak lokalnie Odcinek 3Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak odwiedza różne zakątku kraju w poszukiwaniu ciekawostek kulinarnych, wybiera produkt lub potrawę charakterystyczną dla danego regionu, którą zaprezentuje w trzech kulinarnych odsłonach. 17:05● Trwa Luke Nguyen w dorzeczu Mekongu Odcinek 1Serial dokumentalny Australijczyk wietnamskiego pochodzenia, właściciel restauracji "The Red Lantern" Luke Nguyen zabiera widzów w kulinarną podróż po kraju przodków. Widzowie poznają aromaty i smaki dorzecza Mekongu. 17:30● Trwa El Bulli - kuchnia to sztuka Film dokumentalny Szef kuchni hiszpańskiej restauracji El Bulli przemienił gotowanie w dzieło sztuki. Lokal otwarty jest 6 miesięcy w roku, a przez kolejne 6 grupa ekspertów pracuje nad stworzeniem nowej karty menu. 18:00● Trwa Cook news Magazyn kulinarny19:55● Trwa Czy drakońska dieta mnie wykończy? Serial dokumentalny Doktor Anu Bhatia udowodni, że wszystkie błyskawiczne diety zamiast pomagać w uzyskaniu zgrabnej sylwetki i dobrego samopoczucia jedynie sieją spustoszenia w organizmie. 20:05● Trwa Jamie odkrywa Wielką Brytanię Serial dokumentalny Jamie Oliver wyrusza na wyprawę po Wielkiej Brytanii, aby zaprezentować różnorodność smaków rodzimej kuchni oraz potrawy, które powstały z połączenia rozmaitych wpływów kulinarnych. 21:00● Trwa Kalifornia w butelce Odcinek 2Serial dokumentalny W słonecznej Kalifornii Tomasz Prange-Barczyński snuje opowieść o winie i ludziach, którzy je produkują, o uprawach winogron i winiarskiej kulturze regionu. 21:55● Trwa Top chef Reality show Program sprawdza podstawowe kwalifikacje do bycia szefem kuchni, a także poddaje próbie wszechstronność i kreatywność uczestników. Wszystko weryfikowane jest za pomocą zadań kulinarnych. 22:05● Trwa Jakubiak lokalnie Odcinek 3Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak odwiedza różne zakątku kraju w poszukiwaniu ciekawostek kulinarnych, wybiera produkt lub potrawę charakterystyczną dla danego regionu, którą zaprezentuje w trzech kulinarnych odsłonach. 22:55● Trwa Anthony Bourdain: bez rezerwacji Odcinek 4Sezon 3Serial dokumentalny Anthony Bourdain wybiera się w podróż po najbardziej intrygujących miejscach na świecie i smakuje rzeczy, których niejeden człowiek nie będzie miał okazji skosztować przez całe życie. 23:25● Trwa