StacjeKuchnia+ HD14.02.2021 Kuchnia+ HD - Program TV na 14.02.2021 Od rana Po południu Wieczór 4 Lata Temu 14.02 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum ABC gotowania - kuchnia włoska Odcinek 10 Magazyn kulinarny Tym razem Marieta Marecka skupia się na kuchni włoskiej, której esencją są proste potrawy, przygotowane z zaledwie kilku dobrej jakości składników. 00:00 Wielkie otwarcie Serial dokumentalny 00:30 15 minut Jamiego Magazyn poradnikowy Jamie Oliver pokazuje, jak przygotować smaczne i pełnowartościowe posiłki w 15 minut. Przypomina też dobre przepisy oraz kilka sprytnych sztuczek. 01:20 Przez dziurkę od sera Odcinek 3 Magazyn poradnikowy Rzecznik i promotor lokalnych serowarów Gieno Mientkiewicz odwiedza polskie gospodarstwa, w których produkuje się smakowite sery. W programie pokazuje proces produkcji serów. 01:50 Jakubiak - z miłości do lokalności Odcinek 10 Magazyn poradnikowy Tomek Jakubiak zabiera widzów w niezwykłą, kulinarną podróż po Polsce. Odkrywa na nowo polskie produkty i inspiruje się nimi przy tworzeniu ciekawych dań. 02:05 David w Europie Magazyn poradnikowy Jeden z najlepszych szefów kuchni młodego pokolenia, David Gaboriaud, zabiera widzów w podróż po europejskich stołach. W każdym odcinku prowadzący przybliża kuchnię innego kraju Starego Kontynentu. 02:30 Desery Dekera Magazyn kulinarny Tomasz Deker doświadczenie zdobywał w najlepszych europejskich szkołach i cukierniach. W każdym odcinku prowadzący przedstawia trzy przepisy na pyszne i proste desery. 03:00 Widelcem po mapie Serial dokumentalny Aleksander Baron i Damian Kordas tworzą mapę Polski z najciekawszymi restauracjami. Nie tylko degustują potrawy, ale rozmawiają z właścicielami i kucharzami. Poznają ich zwyczaje i tajniki przepisów. 03:30 Zielona rewolucja Marty Dymek Magazyn poradnikowy Marta Dymek, autorka popularnego wegetariańskiego bloga Jadłonomia, pokazuje, jak zastąpić apetyczne, choć nie zawsze zdrowe potrawy mięsne, jarskimi. 04:00 ABC gotowania Magazyn kulinarny Nowy program kulinarny z Marietą Marecką. Gospodyni w przystępny sposób prezentuje interesujące i praktyczne porady, z którymi powinien zapoznać się każdy amator gotowania. 04:30 Czy na pewno umiesz gotować? Reality show Bohaterami są osoby, które sądzą, że rodzina zgłosiła ich do programu ze względu na ich wybitne zdolności kulinarne. Tymczasem bliscy mają już dość serwowanych im dań. 05:00 Czy na pewno umiesz gotować? Reality show Bohaterami są osoby, które sądzą, że rodzina zgłosiła ich do programu ze względu na ich wybitne zdolności kulinarne. Tymczasem bliscy mają już dość serwowanych im dań. 05:30 Jakubiak w sezonie Odcinek 1 Sezon 3 Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak, miłośnik dobrego jedzenia, zaprasza na niezwykłą podróż po kraju. Widzowie mają szansę zgłębić tajemnice lokalnych produktów, które będą inspiracją do stworzenia wyśmienitych dań. 06:00 Ugotuj mi mamo! Magazyn kulinarny Oprócz zaskakujących pomysłów na dania przygotowywane z myślą o najmłodszych gospodyni dzieli się wieloma praktycznymi radami na temat tego co, jak i kiedy gotować dla dzieci. 06:30 Adam w sieci: patenty i triki Odcinek 9 Serial dokumentalny Prowadzący pokazuje, jak rozwiązać problemy trapiące domowych szefów kuchni oraz jak być przygotowanym na niespodzianki, które mogą zdarzyć się w każdej chwili. 07:00 Telesprzedaż Program reklamowy Magazyn reklamowy prezentujący artykuły gospodarstwa domowego, urządzenia do poprawy kondycji i zdrowia. 07:15 Jamie and Jimmy's Food Fight Club Odcinek 1 Sezon 1 Serial dokumentalny Gospodarze prezentują przepisy, które mają największe znaczenie dla ich sławnych gości, ponieważ wiążą się wyjątkowymi chwilami z ich życia. Wspólnie z gośćmi odtwarzają te niezapomniane potrawy. 08:00 Jakubiak rodzinnie Odcinek 8 Magazyn poradnikowy Tomasz Jakubiak zachęca do gotowania z bliskimi oraz dzielenia się z nimi pysznymi daniami. Gospodarz wraz z członkami swojej rodziny zaprezentuje widzom proste pomysły na śniadanie, obiad i kolację. 09:00 ABC gotowania - kuchnia włoska Odcinek 10 Magazyn kulinarny Tym razem Marieta Marecka skupia się na kuchni włoskiej, której esencją są proste potrawy, przygotowane z zaledwie kilku dobrej jakości składników. 09:30 Uczty z wysp Morza Śródziemnego Odcinek 1 Serial dokumentalny Yotam Ottolenghi wyrusza w rejs po Morzu Śródziemnym. Odwiedza Korsykę, Sardynię, Majorkę i Kretę. Poznaje lokalne przysmaki i zgłębia tajniki tradycyjnych potraw. Spotyka się z producentami żywności i kucharzami. 10:00 Co je Borowicz na Śląsku? Odcinek 3 Magazyn kulinarny Na Śląsku Adam Borowicz zagłębia się w mrok kopalni, wczuwa się w wiejską tradycję oraz puls nowoczesnego miasta, odwiedza zakazane dzielnice i najpiękniejsze atrakcje. Przygotowuje najlepsze dania śląskiej kuchni. 11:00 Domowa piekarnia Kucharskiego Odcinek 12 Magazyn kulinarny Piotr Kucharski zabiera widzów do świata przepysznych wypieków, które każdy może przygotować we własnej kuchni. Prezentuje przepisy zarówno na rodzime rodzaje pieczywa, jak i te z innych krajów. 11:30 Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek Magazyn kulinarny Kuchnia zero waste to nie tylko gotowanie, ale sposób na życie. Jagna Niedzielska, szefowa kuchni i propagatorka idei zero waste, prezentuje sposoby na gotowanie bez marnowania żywności. 12:00 Nie bój ryby! Odcinek 12 Magazyn kulinarny Bartek Lisek przedstawia walory kuchni morskiej. Podpowiada, które ryby są najzdrowsze. W każdym odcinku przygotowuje trzy smakowite dania - przystawkę, zupę i drugie danie. 12:30 Nie bój ryby! Odcinek 11 Magazyn kulinarny Bartek Lisek przedstawia walory kuchni morskiej. Podpowiada, które ryby są najzdrowsze. W każdym odcinku przygotowuje trzy smakowite dania - przystawkę, zupę i drugie danie. 13:00 m jak mięso Odcinek 1 Magazyn kulinarny Widzowie poznają tajniki przyrządzania wieprzowiny, wołowiny, drobiu, a także podrobów i kiełbas. Ponadto prowadzący prezentują przepisy na dania tradycyjne i nowoczesne. 13:30 m jak mięso Odcinek 2 Magazyn kulinarny Widzowie poznają tajniki przyrządzania wieprzowiny, wołowiny, drobiu, a także podrobów i kiełbas. Ponadto prowadzący prezentują przepisy na dania tradycyjne i nowoczesne. 14:00 Kudłacze na motorach - czekoladowe wyzwanie Odcinek 1 Magazyn kulinarny Si King i Dave Myers obserwują zmagania siedmiu osób w brytyjskiej fabryce Nestlé. Na zawodników czeka szereg zadań, które oceniają mistrzowie czekoladnictwa. 14:30 Queensland z Justine Schofield Odcinek 6 Serial dokumentalny Justine Schofield, zabiera widzów w kulinarną podróż do jednego z sześciu stanów swojej ojczyzny - słonecznego Queensland. Odkrywa przed widzami aromatyczne potrawy charakterystyczne dla tego regionu. 15:20 Na islandzkiej farmie Odcinek 7 Serial dokumentalny Młody szef kuchni, Árni Ólafur, przenosi się z Nowego Jorku na Islandię. Kupuje farmę i rozpoczyna zupełnie nowy rozdział w swoim życiu. 15:50 Na islandzkiej farmie Odcinek 8 Serial dokumentalny Młody szef kuchni, Árni Ólafur, przenosi się z Nowego Jorku na Islandię. Kupuje farmę i rozpoczyna zupełnie nowy rozdział w swoim życiu. 16:25 Na islandzkiej farmie Odcinek 9 Serial dokumentalny Młody szef kuchni, Árni Ólafur, przenosi się z Nowego Jorku na Islandię. Kupuje farmę i rozpoczyna zupełnie nowy rozdział w swoim życiu. 17:00 Jack Stein - urodzony kucharz Serial dokumentalny 17:30 ABC gotowania - kuchnia włoska Odcinek 10 Magazyn kulinarny Tym razem Marieta Marecka skupia się na kuchni włoskiej, której esencją są proste potrawy, przygotowane z zaledwie kilku dobrej jakości składników. 18:00 Co je Borowicz na Śląsku? Odcinek 3 Magazyn kulinarny Na Śląsku Adam Borowicz zagłębia się w mrok kopalni, wczuwa się w wiejską tradycję oraz puls nowoczesnego miasta, odwiedza zakazane dzielnice i najpiękniejsze atrakcje. Przygotowuje najlepsze dania śląskiej kuchni. 18:30 River Cottage: Australia Odcinek 1 Sezon 1 Serial dokumentalny Paul West nie ustaje w staraniach o uzyskanie samowystarczalności w swoim australijskim gospodarstwie. Czekają na niego wyzwania oraz spotkania z ludźmi, którzy podzielą się wieloma cennymi radami. 19:00 Nie bój ryby! Odcinek 12 Magazyn kulinarny Bartek Lisek przedstawia walory kuchni morskiej. Podpowiada, które ryby są najzdrowsze. W każdym odcinku przygotowuje trzy smakowite dania - przystawkę, zupę i drugie danie. 20:00 m jak mięso Odcinek 6 Magazyn kulinarny Widzowie poznają tajniki przyrządzania wieprzowiny, wołowiny, drobiu, a także podrobów i kiełbas. Ponadto prowadzący prezentują przepisy na dania tradycyjne i nowoczesne. 20:30 Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek Magazyn kulinarny Kuchnia zero waste to nie tylko gotowanie, ale sposób na życie. Jagna Niedzielska, szefowa kuchni i propagatorka idei zero waste, prezentuje sposoby na gotowanie bez marnowania żywności. 21:00 Domowa piekarnia Kucharskiego Odcinek 12 Magazyn kulinarny Piotr Kucharski zabiera widzów do świata przepysznych wypieków, które każdy może przygotować we własnej kuchni. Prezentuje przepisy zarówno na rodzime rodzaje pieczywa, jak i te z innych krajów. 21:30 Grzeszne przyjemności z Jamiem Odcinek 1 Magazyn kulinarny Jamie Oliver prezentuje inne podejście do jedzenia. Według niego warto czasem przygotować odrobinę grzeszne ze względu na kaloryczność danie, które jednakowoż podniesie nas na duchu. 22:00 Jedz, kochaj, żegluj Odcinek 3 Serial dokumentalny Podróż kulinarna i kulturalna wzdłuż urokliwych wybrzeży Włoch, Grecji, Turcji i Francji. Plusy rejsu i kuchni lokalnych pokazują Barina i członkowie jej rodziny, którzy żeglują klasycznym jachtem. 22:55 Jedz, kochaj, żegluj Odcinek 4 Serial dokumentalny Podróż kulinarna i kulturalna wzdłuż urokliwych wybrzeży Włoch, Grecji, Turcji i Francji. Plusy rejsu i kuchni lokalnych pokazują Barina i członkowie jej rodziny, którzy żeglują klasycznym jachtem. 23:25 ● Trwa