StacjeFood Network03.03.2017 Food Network - Program TV na 03.03.2017 Od rana Po południu Wieczór 8 Lat Temu 03.03 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Zasadzka na restaurację Odcinek 9 Serial dokumentalny 00:00 Kulinarne podróże z Guyem Fierim Odcinek 8 Magazyn kulinarny 01:01 Tajemniczy klient Odcinek 4 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 01:30 Tajemniczy klient Odcinek 5 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 02:00 Ching ratuje restauracje Odcinek 5 Rozrywka Ching-He Huang przemierza kraj w poszukiwaniu restauracji, którym potrzebna jest metamorfoza. Zmiana dotyczy zarówno zarówno menu, jak i wystroju wnętrz. 02:30 Ching ratuje restauracje Odcinek 8 Rozrywka Ching-He Huang przemierza kraj w poszukiwaniu restauracji, którym potrzebna jest metamorfoza. Zmiana dotyczy zarówno zarówno menu, jak i wystroju wnętrz. 02:55 Posiekani Odcinek 4 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 03:20 Ewa gotuje Odcinek 12 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz doradza, jak jesienią ubrać się na spacer oraz podpowiada, jakie potrawy pomogą wzmocnić odporność. Prowadząca program zdradzi także przepis na "domowy antybiotyk". 04:10 Ewa gotuje Odcinek 13 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz odwiedzi restaurację w Zatorze, która specjalizuje się w organizowaniu przyjęć imieninowych. W kuchni ugotuje krem dyniowy z mleczkiem kokosowym i upiecze paluchy drożdżowe. 04:35 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 10 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 11 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:25 Kuchnia - #zostańwdomu Odcinek 4 Magazyn kulinarny Gospodarze przedstawiają przepisy na proste dania, omawiają kulinarne trendy, podają pomocne wskazówki. Ponadto w programie konkursy oraz pytania od widzów. 06:00 Wypieki z Anną Olson Odcinek 4 Magazyn kulinarny Suflety to klasyczne francuskie przysmaki. Anna Olson pokaże jak przygotować puszysty suflet najlepszej jakości. 07:00 Wypieki z Anną Olson Odcinek 5 Magazyn kulinarny Suflety to klasyczne francuskie przysmaki. Anna Olson pokaże jak przygotować puszysty suflet najlepszej jakości. 07:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 10 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 11 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:30 Tajemniczy klient Odcinek 4 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 09:00 Tajemniczy klient Odcinek 5 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 09:30 Ewa gotuje Odcinek 10 Magazyn kulinarny Ewa przygotuje dania odpowiednie na uroczysty obiad z okazji listopadowego święta narodowego - barszcz czerwony, pieczoną gęś i ciasto malinowo-brzoskwiniowe z bezą. 10:00 Ewa gotuje Odcinek 11 Magazyn kulinarny Ewa przygotuje potrawy z użyciem winogron i wina. Na przystawkę będzie grillowany camembert, jako danie - główne kurczak duszony w czerwonym winie. Na deser - jabłecznik z budyniem ugotowanym na białym winie. 10:30 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 12 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 11:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 13 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 11:30 Zasadzka na restaurację Odcinek 9 Serial dokumentalny 12:00 Wypieki z Anną Olson Odcinek 4 Magazyn kulinarny Suflety to klasyczne francuskie przysmaki. Anna Olson pokaże jak przygotować puszysty suflet najlepszej jakości. 13:00 Wypieki z Anną Olson Odcinek 5 Magazyn kulinarny Suflety to klasyczne francuskie przysmaki. Anna Olson pokaże jak przygotować puszysty suflet najlepszej jakości. 13:30 Osobisty szef kuchni Odcinek 4 Magazyn kulinarny Znany dostawca wędzonego mięsa w Kapsztadzie, zaprasza swojego przyjaciela Neila na pokaz nowych produktów. W menu znajdzie się: karkówka duszona w cydrze i klopsiki z kiełbasą boerewors. 14:00 Osobisty szef kuchni Odcinek 5 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 14:30 Szczypta smaku Odcinek 5 Magazyn kulinarny Agata przygotuje zieloną zupę, a Olga na przykładzie steków z rostbefu z aromatyczną marchewką, podpowie jak zaserwować danie by nie tylko smakowało, ale także ładnie prezentowało się na talerzu. 15:00 Szczypta smaku Odcinek 6 Magazyn kulinarny Program zachęca do eksperymentowania w kuchni i poszukiwania nowych smaków. W tym odcinku Olga i Agata przygotują potrawy z kuchni włoskiej. 15:30 Ewa gotuje Odcinek 12 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz doradza, jak jesienią ubrać się na spacer oraz podpowiada, jakie potrawy pomogą wzmocnić odporność. Prowadząca program zdradzi także przepis na "domowy antybiotyk". 16:00 Ewa gotuje Odcinek 13 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz odwiedzi restaurację w Zatorze, która specjalizuje się w organizowaniu przyjęć imieninowych. W kuchni ugotuje krem dyniowy z mleczkiem kokosowym i upiecze paluchy drożdżowe. 16:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 12 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 17:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 13 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 17:30Powtórka Osobisty szef kuchni Odcinek 6 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 18:00 Osobisty szef kuchni Odcinek 7 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 18:30 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 14 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 15 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:30 Ewa gotuje Odcinek 14 Magazyn kulinarny Tym razem prowadząca proponuje lekki obiad trzydaniowy. Przygotuje krem z batatów, na danie główne poda filet z indyka ugotowany z warzywami na parze, a na deser - kruche ciasteczka przełożone dwukolorową pianką z kakao i wanilią. 20:00 Ewa gotuje Odcinek 15 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 20:30 Zasadzka na restaurację Odcinek 10 Serial dokumentalny 21:00 Sklepowy turniej Guy'a Odcinek 9 Rozrywka 22:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 14 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 23:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 15 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 23:30 ● Trwa