StacjeFood Network28.09.2017 Food Network - Program TV na 28.09.2017 Od rana Po południu Wieczór 7 Lat Temu 28.09 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Sklepowy turniej Guy'a Odcinek 10 Rozrywka 00:00 Ratunku, mój biznes pada! Odcinek 1 Reality show Monti Carlo pomaga restauracjom odbudować nadszarpnięty wizerunek i zdobyć upragnione pięć gwiazdek. Szybko identyfikuje problemy i szuka konkretnych rozwiązań. 01:00 Ratunku, mój biznes pada! Odcinek 2 Reality show Monti Carlo udaje się do Montclair w stanie New Jersey, aby pomóc restauratorowi Fresco da Franco. Rozwiązania, które chce zastosować Monti nie znajdują aprobaty właściciela. 01:30 Na ratunek restauracjom Odcinek 7 Serial dokumentalny Dwójka ekspertów w ciągu tygodnia przeprowadza metamorfozę podupadłych restauracji, gdzie z przyjemnością można delektować się pysznym jedzeniem. 02:00 Posiekani Odcinek 3 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 02:50 Proste gotowanie z Kelsey Odcinek 4 Magazyn kulinarny Kelsey Nixon pokazuje widzom, jak w szybki i prosty sposób przygotować smaczne dania. Jej niezawodne rady oraz proste techniki gotowania pomogą zostać szefem we własnej kuchni. 03:40 Proste gotowanie z Kelsey Odcinek 5 Magazyn kulinarny Kelsey Nixon pokazuje widzom, jak w szybki i prosty sposób przygotować smaczne dania. Jej niezawodne rady oraz proste techniki gotowania pomogą zostać szefem we własnej kuchni. 04:10 Ewa gotuje Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ewa zwiedza port rybacki. Po powrocie do kuchni ugotuje żurek na wywarze rybnym. Na danie główne poda kacze udka pieczone na soli. Na deser będą jagodzianki. 04:35 Ewa gotuje Odcinek 4 Magazyn kulinarny W Krakowie Ewa Wachowicz przygotuje typowe dla Małopolski potrawy: liptauera, czyli pastę kanapkową z sera białego i bryndzy, barszcz czerwony oraz ozorek w sosie chrzanowym, a na deser tort migdałowy. 05:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 1 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:25 Posiekani Odcinek 7 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 06:00 Tajemniczy klient Odcinek 2 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 07:00 Tajemniczy klient Odcinek 3 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 07:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 2 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:30 Ratunku, mój biznes pada! Odcinek 1 Reality show Monti Carlo pomaga restauracjom odbudować nadszarpnięty wizerunek i zdobyć upragnione pięć gwiazdek. Szybko identyfikuje problemy i szuka konkretnych rozwiązań. 09:00 Ratunku, mój biznes pada! Odcinek 2 Reality show Monti Carlo udaje się do Montclair w stanie New Jersey, aby pomóc restauratorowi Fresco da Franco. Rozwiązania, które chce zastosować Monti nie znajdują aprobaty właściciela. 09:30 Ewa gotuje Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ewa zwiedza port rybacki. Po powrocie do kuchni ugotuje żurek na wywarze rybnym. Na danie główne poda kacze udka pieczone na soli. Na deser będą jagodzianki. 10:00 Ewa gotuje Odcinek 4 Magazyn kulinarny W Krakowie Ewa Wachowicz przygotuje typowe dla Małopolski potrawy: liptauera, czyli pastę kanapkową z sera białego i bryndzy, barszcz czerwony oraz ozorek w sosie chrzanowym, a na deser tort migdałowy. 10:30 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 9 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 11:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 10 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 11:30 Na ostro! Odcinek 1 Magazyn kulinarny Szefowie kuchni Aarón Sánchez, specjalista kuchni latynoskiej, i Roger Mooking, entuzjasta kuchni azjatyckiej. podróżują do dużych amerykańskich miast w poszukiwaniu najlepszych pikantnych potraw. 12:00 Na ostro! Odcinek 2 Magazyn kulinarny Szefowie kuchni Aarón Sánchez, specjalista kuchni latynoskiej, i Roger Mooking, entuzjasta kuchni azjatyckiej. podróżują do dużych amerykańskich miast w poszukiwaniu najlepszych pikantnych potraw. 12:30 Proste gotowanie z Kelsey Odcinek 6 Magazyn kulinarny Kelsey Nixon pokazuje widzom, jak w szybki i prosty sposób przygotować smaczne dania. Jej niezawodne rady oraz proste techniki gotowania pomogą zostać szefem we własnej kuchni. 13:00 Proste gotowanie z Kelsey Odcinek 8 Magazyn kulinarny Kelsey Nixon pokazuje widzom, jak w szybki i prosty sposób przygotować smaczne dania. Jej niezawodne rady oraz proste techniki gotowania pomogą zostać szefem we własnej kuchni. 13:30 Dziś gotuje tata! Odcinek 11 Magazyn kulinarny 14:00 Dziś gotuje tata! Odcinek 12 Magazyn kulinarny 14:30 Extra Virgin Odcinek 5 Magazyn kulinarny Debi Mazar i Gabriele Corcos dzielą się z widzami swoją miłością do kuchni toskańskiej. Największą pasją Gabriele są motocykle, natomiast Debi od zawsze interesowała się modą. 15:00 Extra Virgin Odcinek 6 Magazyn kulinarny Debi Mazar i Gabriele Corcos dzielą się z widzami swoją miłością do kuchni toskańskiej. Największą pasją Gabriele są motocykle, natomiast Debi od zawsze interesowała się modą. 15:30 Ewa gotuje Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ewa zwiedza port rybacki. Po powrocie do kuchni ugotuje żurek na wywarze rybnym. Na danie główne poda kacze udka pieczone na soli. Na deser będą jagodzianki. 16:00 Ewa gotuje Odcinek 4 Magazyn kulinarny W Krakowie Ewa Wachowicz przygotuje typowe dla Małopolski potrawy: liptauera, czyli pastę kanapkową z sera białego i bryndzy, barszcz czerwony oraz ozorek w sosie chrzanowym, a na deser tort migdałowy. 16:30 Wiem, co jem Odcinek 14 Magazyn poradnikowy W kolejnych odcinkach programu prowadząca wskaże widzom, jak rozpoznać rzeczywiście zdrową i odżywczą żywność znajdującą się na półkach sklepowych, obnaży też chwyty specjalistów od marketingu i reklamy. 17:00 Wiem, co jem Odcinek 15 Magazyn poradnikowy W kolejnych odcinkach programu prowadząca wskaże widzom, jak rozpoznać rzeczywiście zdrową i odżywczą żywność znajdującą się na półkach sklepowych, obnaży też chwyty specjalistów od marketingu i reklamy. 17:30 Posiekani Odcinek 8 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 18:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 11 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 12 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:30 Ewa gotuje Odcinek 5 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz jedzie w Beskidy, gdzie przygotuje orzechowy krem z dodatkiem batatów oraz podudzia kurczaka na ryżu i warzywach. Na deser upiecze ciasteczka kokosowe z nasionami chia i żurawiną. 20:00 Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 4 Magazyn kulinarny Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, gdzie powstają wyjątkowe produkty regionalne. Korzystając z poznanych przepisów, przygotowuje własne potrawy. 20:30 Jenny Morris gotuje Magazyn kulinarny W Savonie Jenny odkrywa niezwykłą odmianę pomarańczy - chinotti, z których tworzy pyszny pieczony sernik. 21:00 Jenny Morris gotuje Magazyn kulinarny W Savonie Jenny odkrywa niezwykłą odmianę pomarańczy - chinotti, z których tworzy pyszny pieczony sernik. 21:30 Kulinarne wyzwanie na Filipinach Odcinek 7 Magazyn kulinarny Dziesięć osób z różnych krajów świata zostało wybranych przez Asian Food Channel, by podróżować po Filipinach i walczyć o nagrodę w wysokości 50 000 dolarów. 22:00 Kulinarne wyzwanie na Filipinach Odcinek 8 Magazyn kulinarny Dziesięć osób z różnych krajów świata zostało wybranych przez Asian Food Channel, by podróżować po Filipinach i walczyć o nagrodę w wysokości 50 000 dolarów. 22:30 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 11 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 23:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 12 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 23:30 ● Trwa