StacjeFood Network20.10.2017 Food Network - Program TV na 20.10.2017 Od rana Po południu Wieczór 7 Lat Temu 20.10 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Mordercza kuchnia Odcinek 4 Reality show Juror David Alan Grier pałaszuje śniadaniowe tacos. Na planie robi się romantycznie, gdy dwójka kucharzy bierze ślub. Na koniec jednego z zawodników czeka przejażdżka CTK Express. 00:00 Kulinarne wyzwanie na Filipinach Odcinek 1 Magazyn kulinarny Dziesięć osób z różnych krajów świata zostało wybranych przez Asian Food Channel, by podróżować po Filipinach i walczyć o nagrodę w wysokości 50 000 dolarów. 01:00 Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 7 Magazyn kulinarny Dobra mąka to podstawa dobrego chleba, a ten będzie bazą dla kurczaka pieczonego w chlebie. Widzowie dowiedzą się też, gdzie w Polsce można spróbować prawdziwych i naturalnych włoskich wędlin. 01:30 Na ratunek restauracjom Odcinek 23 Serial dokumentalny Dwójka ekspertów w ciągu tygodnia przeprowadza metamorfozę podupadłych restauracji, gdzie z przyjemnością można delektować się pysznym jedzeniem. 02:00 Posiekani Odcinek 10 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 02:50 Dziś gotuje tata! Odcinek 2 Magazyn kulinarny 03:40 Domowa kuchnia Valerie Odcinek 1 Magazyn kulinarny 04:10 Ewa gotuje Odcinek 14 Magazyn kulinarny Tym razem prowadząca proponuje lekki obiad trzydaniowy. Przygotuje krem z batatów, na danie główne poda filet z indyka ugotowany z warzywami na parze, a na deser - kruche ciasteczka przełożone dwukolorową pianką z kakao i wanilią. 04:35 Ewa gotuje Odcinek 4 Magazyn kulinarny W Krakowie Ewa Wachowicz przygotuje typowe dla Małopolski potrawy: liptauera, czyli pastę kanapkową z sera białego i bryndzy, barszcz czerwony oraz ozorek w sosie chrzanowym, a na deser tort migdałowy. 05:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 11 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:25 Posiekani Odcinek 11 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 06:00 Tajemniczy klient Odcinek 8 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 07:00 Tajemniczy klient Odcinek 9 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 07:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 12 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 12 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:30 Kulinarne wyzwanie na Filipinach Odcinek 1 Magazyn kulinarny Dziesięć osób z różnych krajów świata zostało wybranych przez Asian Food Channel, by podróżować po Filipinach i walczyć o nagrodę w wysokości 50 000 dolarów. 09:00 Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 7 Magazyn kulinarny Dobra mąka to podstawa dobrego chleba, a ten będzie bazą dla kurczaka pieczonego w chlebie. Widzowie dowiedzą się też, gdzie w Polsce można spróbować prawdziwych i naturalnych włoskich wędlin. 09:30 Ewa gotuje Odcinek 14 Magazyn kulinarny Tym razem prowadząca proponuje lekki obiad trzydaniowy. Przygotuje krem z batatów, na danie główne poda filet z indyka ugotowany z warzywami na parze, a na deser - kruche ciasteczka przełożone dwukolorową pianką z kakao i wanilią. 10:00 Ewa gotuje Odcinek 4 Magazyn kulinarny W Krakowie Ewa Wachowicz przygotuje typowe dla Małopolski potrawy: liptauera, czyli pastę kanapkową z sera białego i bryndzy, barszcz czerwony oraz ozorek w sosie chrzanowym, a na deser tort migdałowy. 10:30 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 19 Serial dokumentalny 11:00 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 20 Serial dokumentalny 11:30 Południowe smaki według Trishy Odcinek 11 Magazyn kulinarny 12:00 Południowe smaki według Trishy Odcinek 12 Magazyn kulinarny 12:30 Kuchnia prosto z serca Odcinek 5 Magazyn kulinarny 13:00 Domowa kuchnia Valerie Odcinek 3 Magazyn kulinarny 13:30 Giada w domu Odcinek 16 Magazyn poradnikowy 14:00 Giada w domu Odcinek 17 Magazyn poradnikowy 14:30 Kuchnia meksykańska dla każdego Odcinek 13 Magazyn kulinarny Marcela Valladolid, szefowa kuchni oraz autorka książek kulinarnych, przygotowuje świeżą porcję meksykańskiego jedzenia i dzieli się prostymi przepisami. 15:00 Kuchnia meksykańska dla każdego Odcinek 1 Magazyn kulinarny Marcela Valladolid, szefowa kuchni oraz autorka książek kulinarnych, przygotowuje świeżą porcję meksykańskiego jedzenia i dzieli się prostymi przepisami. 15:30 Ewa gotuje Odcinek 14 Magazyn kulinarny Tym razem prowadząca proponuje lekki obiad trzydaniowy. Przygotuje krem z batatów, na danie główne poda filet z indyka ugotowany z warzywami na parze, a na deser - kruche ciasteczka przełożone dwukolorową pianką z kakao i wanilią. 16:00 Ewa gotuje Odcinek 4 Magazyn kulinarny W Krakowie Ewa Wachowicz przygotuje typowe dla Małopolski potrawy: liptauera, czyli pastę kanapkową z sera białego i bryndzy, barszcz czerwony oraz ozorek w sosie chrzanowym, a na deser tort migdałowy. 16:30 Wiem, co jem Odcinek 6 Magazyn poradnikowy W kolejnych odcinkach programu prowadząca wskaże widzom, jak rozpoznać rzeczywiście zdrową i odżywczą żywność znajdującą się na półkach sklepowych, obnaży też chwyty specjalistów od marketingu i reklamy. 17:00 Wiem, co jem Odcinek 7 Magazyn poradnikowy W kolejnych odcinkach programu prowadząca wskaże widzom, jak rozpoznać rzeczywiście zdrową i odżywczą żywność znajdującą się na półkach sklepowych i obnaży chwyty specjalistów od marketingu i reklamy. 17:30 Posiekani Odcinek 7 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 18:00 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 21 Serial dokumentalny Adam odwiedza San Diego w Kalifornii, gdzie nie brakuje barów serwujących najlepsze meksykańskie jedzenie w kraju. W Lucha Libre Gourmet Taco Shop zamawia burrito nadziewane frytkami, mięsem i rybą. 19:00 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 22 Serial dokumentalny 19:30 Ewa gotuje Odcinek 2 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 20:00 Ewa gotuje Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ewa zwiedza port rybacki. Po powrocie do kuchni ugotuje żurek na wywarze rybnym. Na danie główne poda kacze udka pieczone na soli. Na deser będą jagodzianki. 20:30 Wyjątkowe słodycze Odcinek 4 Magazyn kulinarny Prowadzący program przemierza niezliczone kilometry aby pokazać najbardziej ekscytujące i autentyczne desery z najlepszych lokali w USA. 21:00 Wyjątkowe słodycze Odcinek 1 Magazyn kulinarny Prowadzący program przemierza niezliczone kilometry aby pokazać najbardziej ekscytujące i autentyczne desery z najlepszych lokali w USA. 21:30 Polowanie na torty Odcinek 4 Magazyn kulinarny W każdym odcinku cukiernicy pracują dla innej osoby, która organizuje przyjęcie i szuka wymarzonego ciasta. Otrzymuje ona trzy propozycje, z których musi wybrać najlepszą. 22:00 Polowanie na torty Odcinek 5 Magazyn kulinarny W każdym odcinku cukiernicy pracują dla innej osoby, która organizuje przyjęcie i szuka wymarzonego ciasta. Otrzymuje ona trzy propozycje, z których musi wybrać najlepszą. 22:30 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 21 Serial dokumentalny Adam odwiedza San Diego w Kalifornii, gdzie nie brakuje barów serwujących najlepsze meksykańskie jedzenie w kraju. W Lucha Libre Gourmet Taco Shop zamawia burrito nadziewane frytkami, mięsem i rybą. 23:00 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 22 Serial dokumentalny 23:30 ● Trwa