StacjeFood Network08.11.2017 Food Network - Program TV na 08.11.2017 Od rana Po południu Wieczór 7 Lat Temu 08.11 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Mordercza kuchnia Odcinek 4 Reality show Juror David Alan Grier pałaszuje śniadaniowe tacos. Na planie robi się romantycznie, gdy dwójka kucharzy bierze ślub. Na koniec jednego z zawodników czeka przejażdżka CTK Express. 00:00 Brazylijskie uczty uliczne z Andym Batesem Odcinek 9 Serial dokumentalny 01:00 Brazylijskie uczty uliczne z Andym Batesem Odcinek 1 Serial dokumentalny 01:30 Na ratunek restauracjom Odcinek 10 Serial dokumentalny Dwójka ekspertów w ciągu tygodnia przeprowadza metamorfozę podupadłych restauracji, gdzie z przyjemnością można delektować się pysznym jedzeniem. 02:00 Posiekani Odcinek 12 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 02:50 Impreza u Giady Odcinek 3 Magazyn 03:40 Impreza u Giady Odcinek 4 Magazyn 04:10 Ewa gotuje Odcinek 11 Magazyn kulinarny Ewa przygotuje potrawy z użyciem winogron i wina. Na przystawkę będzie grillowany camembert, jako danie - główne kurczak duszony w czerwonym winie. Na deser - jabłecznik z budyniem ugotowanym na białym winie. 04:35 Ewa gotuje Odcinek 12 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz doradza, jak jesienią ubrać się na spacer oraz podpowiada, jakie potrawy pomogą wzmocnić odporność. Prowadząca program zdradzi także przepis na "domowy antybiotyk". 05:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 12 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:25 Posiekani Odcinek 11 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 06:00 Tajemniczy klient Odcinek 8 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 07:00 Tajemniczy klient Odcinek 9 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 07:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 9 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 1 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:30 Brazylijskie uczty uliczne z Andym Batesem Odcinek 9 Serial dokumentalny 09:00 Brazylijskie uczty uliczne z Andym Batesem Odcinek 1 Serial dokumentalny 09:30 Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 10 Magazyn kulinarny Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, gdzie powstają wyjątkowe produkty regionalne. Korzystając z poznanych przepisów, przygotowuje własne potrawy. 10:00 Ewa gotuje Odcinek 6 Magazyn kulinarny W tym odcinku Ewa Wachowicz zdradzi, jak kisić warzywa, m.in. kapustę czy ogórki. Przyrządzi też pierogi z białej kiełbasy oraz brownie z czerwonej fasoli. 10:30 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 1 Magazyn kulinarny Kulinarna wyprawa Adama przywiedzie go do Albuquerque, miasta słynącego z zielonego chiilli. Adam odwiedzi Frontier Restaurant, gdzie od 40 lat serwuje się cheeseburgery z zielonym chilli. 11:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 2 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 11:30 Mordercza kuchnia Odcinek 5 Reality show Juror David Alan Grier pałaszuje śniadaniowe tacos. Na planie robi się romantycznie, gdy dwójka kucharzy bierze ślub. Na koniec jednego z zawodników czeka przejażdżka CTK Express. 12:00 Impreza u Giady Odcinek 5 Magazyn 13:00 Impreza u Giady Odcinek 6 Magazyn 13:30 Dziś gotuje tata! Odcinek 9 Magazyn kulinarny 14:00 Dziś gotuje tata! Odcinek 10 Magazyn kulinarny 14:30 Kuchnia chińska dla każdego Odcinek 10 Magazyn kulinarny Ching-He Huang radzi, jak przyrządzać nieskomplikowane dania, korzystając ze świeżych i ogólnie dostępnych składników. 15:00 Kuchnia chińska dla każdego Odcinek 11 Magazyn kulinarny Ching-He Huang pokazuje mniej znane oblicze kuchni chińskiej - słodycze. 15:30 Ewa gotuje Odcinek 2 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 16:00 Ewa gotuje Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ewa zwiedza port rybacki. Po powrocie do kuchni ugotuje żurek na wywarze rybnym. Na danie główne poda kacze udka pieczone na soli. Na deser będą jagodzianki. 16:30 Wiem, co jem Odcinek 3 Magazyn poradnikowy W kolejnych odcinkach programu prowadząca wskaże widzom, jak rozpoznać rzeczywiście zdrową i odżywczą żywność znajdującą się na półkach sklepowych i obnaży chwyty specjalistów od marketingu i reklamy. 17:00 Wiem, co jem Odcinek 4 Magazyn poradnikowy W kolejnych odcinkach programu prowadząca wskaże widzom, jak rozpoznać rzeczywiście zdrową i odżywczą żywność znajdującą się na półkach sklepowych, obnaży też chwyty specjalistów od marketingu i reklamy. 17:30 Posiekani Odcinek 6 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 18:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 3 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 4 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:30 Ewa gotuje Odcinek 4 Magazyn kulinarny W Krakowie Ewa Wachowicz przygotuje typowe dla Małopolski potrawy: liptauera, czyli pastę kanapkową z sera białego i bryndzy, barszcz czerwony oraz ozorek w sosie chrzanowym, a na deser tort migdałowy. 20:00 Ewa gotuje Odcinek 5 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz jedzie w Beskidy, gdzie przygotuje orzechowy krem z dodatkiem batatów oraz podudzia kurczaka na ryżu i warzywach. Na deser upiecze ciasteczka kokosowe z nasionami chia i żurawiną. 20:30 Śmieciowo czy zdrowo? Odcinek 3 Magazyn poradnikowy Bobby Deen oraz Nikki Dinki podróżują po kraju, szukając najpyszniejszych niezdrowych potraw z nadzieją na przeobrażenie ich w coś lżejszego, ale bez utraty smaku. 21:00 Śmieciowo czy zdrowo? Odcinek 4 Magazyn poradnikowy Bobby Deen oraz Nikki Dinki podróżują po kraju, szukając najpyszniejszych niezdrowych potraw z nadzieją na przeobrażenie ich w coś lżejszego, ale bez utraty smaku. 21:30 Jak zrobić biznes na jedzeniu Odcinek 6 Serial dokumentalny 22:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 3 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 23:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 4 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 23:30 ● Trwa