StacjeFood Network31.12.2017 Food Network - Program TV na 31.12.2017 Od rana Po południu Wieczór 7 Lat Temu 31.12 Wczoraj Dzisiaj Jutro Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Kulinarne podróże z Guyem Fierim Odcinek 8 Magazyn kulinarny 00:00 Kulinarne podróże z Guyem Fierim Odcinek 9 Magazyn kulinarny 00:30 Wielkie żarcie u Guy'a Odcinek 3 Magazyn kulinarny Guy Fieri przyrządza popisowe danie ze zwykłej kanapki, serwując ją z pieczonym indykiem z brązowymi pieczarkami i truflami. 01:00 Wielkie żarcie u Guy'a Odcinek 4 Magazyn kulinarny Guy Fieri przyrządza popisowe danie ze zwykłej kanapki, serwując ją z pieczonym indykiem z brązowymi pieczarkami i truflami. 01:30 Tajemniczy klient Odcinek 10 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 02:00 Tajemniczy klient Odcinek 11 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 02:30 Osobisty szef kuchni Odcinek 4 Magazyn kulinarny Znany dostawca wędzonego mięsa w Kapsztadzie, zaprasza swojego przyjaciela Neila na pokaz nowych produktów. W menu znajdzie się: karkówka duszona w cydrze i klopsiki z kiełbasą boerewors. 03:00 Osobisty szef kuchni Odcinek 5 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 03:25 Serial Odcinek 3 Serial dokumentalny 03:50 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 9 Serial dokumentalny Adam Richman dociera do Nowego Jorku, by skosztować specjałów Katz's Delicatessen. Odwiedza też Sylvia's Restaurant, serwującą słynnego pieczonego kurczaka z goframi. 04:40 Cukier ponad normę Odcinek 1 Magazyn kulinarny Duff zmierzy się z wyjątkowym donatem z syropem klonowym oraz bekonem. Na drugim końcu miasta będzie miał szansę dowiedzieć się jak powstają wyjątkowe, puszyste Sno Ballz. 05:05 Cukier ponad normę Odcinek 2 Magazyn kulinarny Duff zmierzy się z wyjątkowym donatem z syropem klonowym oraz bekonem. Na drugim końcu miasta będzie miał szansę dowiedzieć się jak powstają wyjątkowe, puszyste Sno Ballz. 05:30 Ewa gotuje Odcinek 7 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 06:55 Ewa gotuje Odcinek 9 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 07:25 Wypieki z Anną Olson Odcinek 13 Magazyn kulinarny Suflety to klasyczne francuskie przysmaki. Anna Olson pokaże jak przygotować puszysty suflet najlepszej jakości. 07:55 Wypieki z Anną Olson Odcinek 14 Magazyn kulinarny Suflety to klasyczne francuskie przysmaki. Anna Olson pokaże jak przygotować puszysty suflet najlepszej jakości. 08:25 Przy stole Siby Odcinek 9 Magazyn kulinarny Siba Mtongana doskonale rozumie kuchnię Afryki Południowej. Prezentuje własne wersje przepisów, które zna z dzieciństwa. 08:55 Przy stole Siby Odcinek 3 Magazyn kulinarny Siba Mtongana doskonale rozumie kuchnię Afryki Południowej. Prezentuje własne wersje przepisów, które zna z dzieciństwa. 09:25 10 zadań specjalnych Michela Morana Odcinek 5 Rozrywka Michael Moran proponuje wykwintne posiłki dla znawców i smakoszy. Mistrz kuchni pokazuje, jak przygotować szlachetne składniki i jak połączyć je z prostymi dodatkami podanymi w zaskakujący sposób. 09:55 10 zadań specjalnych Michela Morana Odcinek 6 Rozrywka Michael Moran proponuje wykwintne posiłki dla znawców i smakoszy. Mistrz kuchni pokazuje, jak przygotować szlachetne składniki i jak połączyć je z prostymi dodatkami podanymi w zaskakujący sposób. 10:25 Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 17 Magazyn kulinarny Tym razem widzowie dowiedzą się, jak zrobić tartę z pomidorami malinowymi, czym faszerować paprykę, co to jest brusznica i jak smakuje z tradycyjnym kaszubskim sernikiem. 10:55 Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 18 Magazyn kulinarny Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, gdzie powstają wyjątkowe produkty regionalne. Korzystając z poznanych przepisów, przygotowuje własne potrawy. 11:30 Teraz kuchnia Odcinek 9 Magazyn kulinarny Program o zdrowym odżywianiu i zbilansowanej diecie, prezentujący przepisy oraz porady kulinarne. 12:00 Apetyczny tydzień z Rachael Magazyn kulinarny Rachael Ray pokazuje widzom, jak w ciągu jednego dnia przygotować pyszne posiłki na cały tydzień. 12:30 Niesamowita kuchnia azjatycka według Ching Odcinek 1 Magazyn kulinarny Ching-He Huang udaje się w podróż po rodzinnej Azji. Odkrywa wspaniałe regionalne dania i tworzy własne przepisy na przepyszne potrawy. 13:30 Ekstremalny szef kuchni Odcinek 1 Magazyn kulinarny Trzej kucharze przyjeżdżają do starego miasteczka w Kalifornii. Zawodnicy muszą wyciągnąć mięso grzechotnika ze skrzyni z pięcioma żywymi syczącymi węzami. 14:00 Wyjątkowe słodycze Odcinek 6 Magazyn kulinarny Prowadzący program przemierza niezliczone kilometry aby pokazać najbardziej ekscytujące i autentyczne desery z najlepszych lokali w USA. 15:00 Wyjątkowe słodycze Odcinek 7 Magazyn kulinarny Prowadzący program przemierza niezliczone kilometry aby pokazać najbardziej ekscytujące i autentyczne desery z najlepszych lokali w USA. 15:30 Wojna na babeczki Odcinek 8 Real tv Czworo najlepszych dekoratorów babeczek mierzy się w 3- etapowych eliminacjach. Zmagania uczestników ocenia jury, które wyłoni zwycięzcę. Nagroda wynosi 10 000 $. 16:00 Serial Odcinek 3 Serial dokumentalny 17:00 Wojna na ciasta Odcinek 4 Real tv Sędziowie wspólnie z gośćmi oceniają ciasta przygotowane przez przyszłych mistrzów cukiernictwa - pyszne, wyszukane dzieła sztuki. 18:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 12 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 13 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:30 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 39 Serial dokumentalny 20:00 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 2 Serial dokumentalny Adam Richman przyjeżdża do miasta Columbus w stanie Ohio, by pochłaniać burgery, kiełbaski i największe kanapki w mieście. 20:30 Wyżerka na plaży Odcinek 1 Magazyn kulinarny Curtis Stone wybiera się na plażę, aby znaleźć najlepsze burgery w kraju. W tym odcinku będzie miał szansę spróbować wyjątkowych kanapek z bekonem, jajkiem oraz klasycznego cheeseburger'a. 21:00 Wyżerka na plaży Odcinek 2 Magazyn kulinarny Curtis Stone przemierza plaże w poszukiwaniu najciekawszych miejsc, które serwują pyszne oraz świeże potrawy w towarzystwie malowniczych zachodów słońca. 21:30 Cukier ponad normę Odcinek 1 Magazyn kulinarny Duff zmierzy się z wyjątkowym donatem z syropem klonowym oraz bekonem. Na drugim końcu miasta będzie miał szansę dowiedzieć się jak powstają wyjątkowe, puszyste Sno Ballz. 22:00 Cukier ponad normę Odcinek 2 Magazyn kulinarny Duff zmierzy się z wyjątkowym donatem z syropem klonowym oraz bekonem. Na drugim końcu miasta będzie miał szansę dowiedzieć się jak powstają wyjątkowe, puszyste Sno Ballz. 22:30 Śmieciowo czy zdrowo? Odcinek 5 Magazyn poradnikowy Bobby Deen oraz Nikki Dinki podróżują po kraju, szukając najpyszniejszych niezdrowych potraw z nadzieją na przeobrażenie ich w coś lżejszego, ale bez utraty smaku. 23:00 Śmieciowo czy zdrowo? Odcinek 6 Magazyn poradnikowy Bobby Deen oraz Nikki Dinki podróżują po kraju, szukając najpyszniejszych niezdrowych potraw z nadzieją na przeobrażenie ich w coś lżejszego, ale bez utraty smaku. 23:30 ● Trwa