StacjeFood Network17.05.2018 Food Network - Program TV na 17.05.2018 Od rana Po południu Wieczór 6 Lat Temu 17.05 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Mordercza kuchnia Odcinek 3 Reality show Juror David Alan Grier pałaszuje śniadaniowe tacos. Na planie robi się romantycznie, gdy dwójka kucharzy bierze ślub. Na koniec jednego z zawodników czeka przejażdżka CTK Express. 00:15 Szef kuchni poszukiwany Odcinek 2 Serial dokumentalny Restauratorzy, którzy potrzebują szefa kuchni, zwracają się o pomoc do Anne Burrell, która surowo egzaminuje kandydatów to na stanowisko. 01:10 Na ratunek restauracjom Odcinek 13 Serial dokumentalny Dwójka ekspertów w ciągu tygodnia przeprowadza metamorfozę podupadłych restauracji, gdzie z przyjemnością można delektować się pysznym jedzeniem. 02:05 Posiekani Odcinek 11 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 02:55 Południowe smaki według Trishy Odcinek 3 Magazyn kulinarny 03:45 Południowe smaki według Trishy Odcinek 4 Magazyn kulinarny 04:10 Wielki wyścig food trucków Odcinek 4 Reality show Zespoły składające się z food trucków rywalizują o nagrodę w wysokości 100 tys. dolarów. W każdym odcinku uczestnicy odwiedzają inne miasto. Ich celem jest zdobycie jak największego utargu. 04:35 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 9 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:25 Tajemniczy klient Odcinek 12 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 05:50 Posiekani Odcinek 11 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 06:15 Wielkie żarcie u Guy'a Odcinek 17 Magazyn kulinarny Guy Fieri przyrządza popisowe danie ze zwykłej kanapki, serwując ją z pieczonym indykiem z brązowymi pieczarkami i truflami. 07:15 Wielkie żarcie u Guy'a Odcinek 1 Magazyn kulinarny Guy Fieri przyrządza popisowe danie ze zwykłej kanapki, serwując ją z pieczonym indykiem z brązowymi pieczarkami i truflami. 07:45 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 10 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:15 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 11 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:45 Czas na grillowanie! Odcinek 9 Magazyn kulinarny Michael Symon wyrusza w podróż, aby spróbować najlepszych klasycznych amerykańskich burgerów, dań z grilla, a także piwa. Odkrywa najlepsze lokale i browary. 09:15 Czas na grillowanie! Odcinek 10 Magazyn kulinarny Michael Symon wyrusza w podróż, aby spróbować najlepszych klasycznych amerykańskich burgerów, dań z grilla, a także piwa. Odkrywa najlepsze lokale i browary. 09:45 Wyjątkowe słodycze Odcinek 3 Magazyn kulinarny Prowadzący program przemierza niezliczone kilometry aby pokazać najbardziej ekscytujące i autentyczne desery z najlepszych lokali w USA. 10:15 Wyjątkowe słodycze Odcinek 4 Magazyn kulinarny Prowadzący program przemierza niezliczone kilometry aby pokazać najbardziej ekscytujące i autentyczne desery z najlepszych lokali w USA. 10:45 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 13 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 11:15 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 14 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 11:45 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 4 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 12:15 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 5 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 12:45 Ayesha gotuje w domu Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ayesha przygotuje dla znajomych rwaną wieprzowinę, smażone kulki kukurydziane, sałatkę z grillowanymi brzoskwiniami i bekonem, koktajl z bimbrem i smażone markizy w cieście red velvet. 13:15 Ayesha gotuje w domu Odcinek 4 Magazyn kulinarny Ayesha przygotuje dla znajomych rwaną wieprzowinę, smażone kulki kukurydziane, sałatkę z grillowanymi brzoskwiniami i bekonem, koktajl z bimbrem i smażone markizy w cieście red velvet. 13:45 Iron Chef: Ameryka Real tv Turniej rozgrywany pomiędzy zawodowymi kucharzami a niezłomnymi mistrzami kuchni. 14:15 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 10 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 15:15 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 11 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 15:45 Kuchenne rewolucje Odcinek 1 Reality show Magda Gessler przyjmuje zaproszenie właścicieli restauracji "Dziki Młyn", położonej na skraju parku Moczydło, niedaleko Warszawy. 16:15 Dziewczyny z wypiekami Odcinek 4 Magazyn kulinarny Agata i Małgosia, które prowadzą pracownię cukierniczą, często spotykają się z nietypowymi zamówieniami. W programie okaże się, jak poradzą sobie z pomysłami klientów. 17:45 Pyszne 25 Odcinek 8 Magazyn kulinarny Anna Starmach uczy, jak w 25 minut przygotować dania za jedyne 25 złotych. W ciągu jednego odcinka zaprezentuje trzy autorskie przepisy. 18:15 Na ostro! Odcinek 2 Magazyn kulinarny Szefowie kuchni Aarón Sánchez, specjalista kuchni latynoskiej, i Roger Mooking, entuzjasta kuchni azjatyckiej. podróżują do dużych amerykańskich miast w poszukiwaniu najlepszych pikantnych potraw. 18:45 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 15 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:15 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 16 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:45 Kuchenne rewolucje Odcinek 2 Reality show Tym razem Magda Gessler odwiedza restaurację Panorama w Gdańsku. Młody i niedoświadczony personel, chaotyczna i zbyt rozbudowana karta dań to tylko niektóre problemy, z którymi musi się rozprawić. 20:15 Sklepowi złodzieje Odcinek 5 Serial dokumentalny Prowadzący pokazują, jak udoskonalić metody sprawowania nadzoru nad klientami, którzy usiłują wejść w posiadanie różnych towarów bez wnoszenia za nie opłaty. 21:15 Sklepowi złodzieje Odcinek 6 Serial dokumentalny Prowadzący pokazują, jak udoskonalić metody sprawowania nadzoru nad klientami, którzy usiłują wejść w posiadanie różnych towarów bez wnoszenia za nie opłaty. 21:45 Kulinarne podróże z Guyem Fierim Odcinek 11 Magazyn kulinarny 22:15 Kulinarne podróże z Guyem Fierim Odcinek 12 Magazyn kulinarny 22:45 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 15 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 23:15 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 16 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 23:45 ● Trwa