StacjeFood Network11.07.2018 Food Network - Program TV na 11.07.2018 Od rana Po południu Wieczór 6 Lat Temu 11.07 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Człowiek, ogień i wyżerka Odcinek 1 Magazyn kulinarny 00:15 Więcej sera! Odcinek 1 Magazyn kulinarny 00:40 Jedzenie poza schematami Odcinek 1 Jedzenie i picie 01:10 Jedzenie poza schematami Odcinek 2 Jedzenie i picie 01:35 Na ratunek restauracjom Odcinek 3 Serial dokumentalny Dwójka ekspertów w ciągu tygodnia przeprowadza metamorfozę podupadłych restauracji, gdzie z przyjemnością można delektować się pysznym jedzeniem. 02:05 Posiekani Odcinek 5 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 02:55 Naturalnie na zdrowie Odcinek 4 Magazyn Prowadząca program zachęca do korzystania z niezwykłej mocy darów natury. Widzowie dowiedzą się, które rośliny korzystanie wpływają na organizm człowieka i są naturalną apteką. 03:45 Wiem, co jem Odcinek 3 Sezon 6 Magazyn poradnikowy W kolejnych odcinkach programu prowadząca wskaże widzom, jak rozpoznać rzeczywiście zdrową i odżywczą żywność znajdującą się na półkach sklepowych, obnaży też chwyty specjalistów od marketingu i reklamy. 04:10 Dwóch głodnych facetów Odcinek 1 Magazyn kulinarny Bohaterowie programu są wielbicielami jedzenia. Podczas kulinarnej podróży degustują dania, które zaskoczą niejednego widza. 04:35 Dwóch głodnych facetów Odcinek 2 Magazyn kulinarny Bohaterowie programu są wielbicielami jedzenia. Podczas kulinarnej podróży degustują dania, które zaskoczą niejednego widza. 05:00 Nieprawdopodobne potrawy Odcinek 3 Magazyn kulinarny W tym wydaniu czekoladowe rzeźby, a także wizyta w fabryce czekolady oraz kuchni serwującej dania składające się tylko z dekadenckiej bajecznej czekolady. 05:25 Tajemniczy klient Odcinek 7 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 05:50 Król kanapek Odcinek 3 Magazyn kulinarny Jest tylko jeden prawdziwy Król Kanapek. Ten tytuł nosi Jeff Mauro. Według niego kanapka powinna być czymś więcej, niż tylko kilkoma składnikami umieszczonymi pomiędzy dwoma kromkami chleba. 06:15 Król kanapek Odcinek 4 Magazyn kulinarny Jest tylko jeden prawdziwy Król Kanapek. Ten tytuł nosi Jeff Mauro. Według niego kanapka powinna być czymś więcej, niż tylko kilkoma składnikami umieszczonymi pomiędzy dwoma kromkami chleba. 06:45 5 topowych restauracji Odcinek 3 Magazyn kulinarny W każdym odcinku autorzy przedstawiają jedną z ulubionych potraw Amerykanów oraz miejsce, w którym warto jej skosztować. Wraz z kamerą odwiedzają restauracje serwujące burgery, steki i dania z grilla. 07:15 Przyjęcia Patricii Heaton Odcinek 5 Serial dokumentalny 07:45 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Odcinek 5 Sezon 2 Magazyn poradnikowy Katarzyna Bosacka wskaże, jak rozpoznać dobrą, zdrową żywność oraz zajmie się domowymi produktami używanymi na co dzień. 08:15 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Odcinek 6 Sezon 2 Magazyn poradnikowy W odcinku wskazówki, jak wybrać kefir i maślankę, które będą regulowały trawienie i poprawią stan cery. W "Wiem, co kupuję" Kasia Bosacka podpowie, jak dobrać jeansy. 09:00 Jedzenie poza schematami Odcinek 1 Jedzenie i picie 09:45 Jedzenie poza schematami Odcinek 2 Jedzenie i picie 10:15 Czas na grillowanie! Odcinek 4 Magazyn kulinarny Michael Symon wyrusza w podróż, aby spróbować najlepszych klasycznych amerykańskich burgerów, dań z grilla, a także piwa. Odkrywa najlepsze lokale i browary. 10:45 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 9 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 11:15 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 10 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 11:45 Lokalne smaki według Amy Odcinek 3 Magazyn kulinarny 12:15 Lokalne smaki według Amy Odcinek 5 Magazyn kulinarny 12:45 Laura: to proste! Odcinek 3 Magazyn kulinarny Na wieczór gier z rodziną i przyjaciółmi Laura przygotowuje lazanię z żeberkami i beszamelem. Wspólnie z tatą przygotowuje też pikantne małże w piwie, a jej goście - włoskie przystawki. 13:15 Laura: to proste! Odcinek 4 Magazyn kulinarny Na wieczór gier z rodziną i przyjaciółmi Laura przygotowuje lazanię z żeberkami i beszamelem. Wspólnie z tatą przygotowuje też pikantne małże w piwie, a jej goście - włoskie przystawki. 13:45 Apetyczny tydzień z Rachael Odcinek 7 Magazyn kulinarny Rachael Ray pokazuje widzom, jak w ciągu jednego dnia przygotować pyszne posiłki na cały tydzień. 14:15 Iron Chef: Ameryka Odcinek 12 Real tv Turniej rozgrywany pomiędzy zawodowymi kucharzami a niezłomnymi mistrzami kuchni. 15:15 Kuchenne rewolucje Odcinek 14 Sezon 5 Reality show Restauracja "Fregata" w Koszalinie w czasach PRL-u była znana przede wszystkim z dansingów. Z czasem zmieniła się w nieciekawy lokal, który nie przyciąga gości. 16:15 Wiem, co jem Odcinek 4 Sezon 6 Magazyn poradnikowy W kolejnych odcinkach programu prowadząca wskaże widzom, jak rozpoznać rzeczywiście zdrową i odżywczą żywność znajdującą się na półkach sklepowych, obnaży też chwyty specjalistów od marketingu i reklamy. 17:15 Nieprawdopodobne potrawy Odcinek 4 Magazyn kulinarny W tym wydaniu czekoladowe rzeźby, a także wizyta w fabryce czekolady oraz kuchni serwującej dania składające się tylko z dekadenckiej bajecznej czekolady. 17:45 Jedzenie poza schematami Odcinek 3 Serial dokumentalny Program prezentuje sylwetki szefów kuchni, którzy prowadzą niezwykłe restauracje. W znajdujących się zwykle na uboczu lokalach serwują pyszne, nietuzinkowe jedzenie. 18:15 Jedzenie poza schematami Odcinek 4 Serial dokumentalny Program prezentuje sylwetki szefów kuchni, którzy prowadzą niezwykłe restauracje. W znajdujących się zwykle na uboczu lokalach serwują pyszne, nietuzinkowe jedzenie. 18:45 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 11 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:15 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 12 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:45 Dwóch głodnych facetów Odcinek 1 Magazyn kulinarny Bohaterowie programu są wielbicielami jedzenia. Podczas kulinarnej podróży degustują dania, które zaskoczą niejednego widza. 20:15 Więcej sera! Odcinek 2 Magazyn kulinarny 20:45 Kuchenni wynalazcy Odcinek 3 Jedzenie i picie 21:15 Kuchenni wynalazcy Odcinek 4 Jedzenie i picie 21:45 Kuchenne rewolucje Odcinek 1 Reality show Magda Gessler przyjmuje zaproszenie właścicieli restauracji "Dziki Młyn", położonej na skraju parku Moczydło, niedaleko Warszawy. 22:15 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 11 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 23:15 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 12 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 23:45 ● Trwa