StacjeFood Network06.07.2021 Food Network - Program TV na 06.07.2021 Od rana Po południu Wieczór 3 Lata Temu 06.07 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Buddy kontra Duff Reality show Atmosfera podczas konkursu robi się gorąca, gdy Duff wyzywa na pojedynek Buddy'ego. Tym razem przygotują eleganckie desery. Potem czas na tort weselny dla celebryty. 00:15 Wojna na ciasta Odcinek 28 Real tv Czterech cukierników walczy o centralne miejsce podczas imprezy z okazji 25-lecia kultowego filmu "Piękna i Bestia" i wygraną w wysokości 10 000 dolarów. 01:15 Perfekcyjni gospodarze Reality show Robert i Lela to przyjaciele, którzy wspólnie opracowali menu "Orientalne nuty". Luca i Roberta postawią przede wszystkim na zdrowie. Roberto, Csaba oraz Diego zadecydują, która para zasługuje na miano "Perfekcyjnych Gospodarzy". 02:15 Obłędne ciasta Magazyn kulinarny Alton Brown przedstawia cukierników o niezwykłych zdolnościach artystycznych, którzy przygotowują wspaniałe wypieki. 03:15 Iron Chef: Ameryka Real tv Iron Chefs, Geoffrey Zakarian i Alex Guarnaschelli, stawiają czoła szefom kuchni Spike'owi Mendelsohnowi i Marcelowi Vigneronowi w tej strasznej bitwie typu cukierek albo psikus. 03:45 Rewolucja na talerzu Magazyn kulinarny Celem programu jest nowe spojrzenie na naszą domową kuchnię. W każdym odcinku prowadzące zaprezentują trzy zdrowe zamienniki najbardziej popularnych polskich potraw. 04:45 Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny 05:35 Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny 06:10 Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny 06:40 Gotuj jak Iron Chef Odcinek 1 Sezon 1 Magazyn kulinarny Mike Symon pokazuje, jak przekształcić ulubione składniki w niezwykłe i przepyszne dania. Demonstruje potrawy, które smakiem, wyglądem i kreatywnością zasługują na 6 z plusem. 07:10 Gotuj jak Iron Chef Odcinek 2 Magazyn kulinarny Mike Symon pokazuje, jak przekształcić ulubione składniki w niezwykłe i przepyszne dania. Demonstruje potrawy, które smakiem, wyglądem i kreatywnością zasługują na 6 z plusem. 07:40 Kuchnia czynna całą dobę Magazyn kulinarny Kolorowe, proste i pomysłowe gotowanie z dzieckiem. Omenaa Mensah podpowiada jak przyjemnie i pożytecznie spędzić czas w kuchni z pociechą. 08:10 Symon gotuje w ogrodzie Odcinek 8 Magazyn kulinarny Michael Symon zachęca widzów do przygotowywania potraw na świeżym powietrzu, korzystając z grilla. Udziela wskazówek dotyczących grillowania, dzięki którym każdy posiłek będzie pyszny. 08:25 Z chlebem i oliwą Odcinek 3 Magazyn kulinarny Enrica Della Martira, finalistka Masterchef, zdradza przepisy na dania, które idealnie łączą się z chlebem. 09:00 Kuchnia jak u mamy Magazyn kulinarny Benedetta Rossi prezentuje rodzinne przepisy na zdrowe przysmaki i sycące dania. Odkrywa przed widzami niuanse tradycyjnych włoskich przepisów. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. 09:40 Patenciary Magazyn kulinarny Daria Ładocha pokazuje widzom przydatne sztuczki, których warto używać podczas gotowania. Dzięki sprytnym przepisom w 5 minut wyczarowuje efektowne dania. 10:20 Patenciary Magazyn kulinarny Daria Ładocha pokazuje widzom przydatne sztuczki, których warto używać podczas gotowania. Dzięki sprytnym przepisom w 5 minut wyczarowuje efektowne dania. 10:50 Patenciary Magazyn kulinarny Daria Ładocha pokazuje widzom przydatne sztuczki, których warto używać podczas gotowania. Dzięki sprytnym przepisom w 5 minut wyczarowuje efektowne dania. 11:20 Polska na patelni Odcinek 5 Magazyn kulinarny Dagmara zdradza stary mazurski przepis na gęsi pasztet, a jej mąż Bruno - tajniki wędzenia. W pasiece Tomka koniec lata i chwila oddechu od turystów. Jego żona Marta przygotowuje szaszłyki z jagnięciny. 11:50 Polska na patelni Odcinek 6 Magazyn kulinarny Pani Janinka z Gliczarowa nad Dunajcem gotuje z pokrzyw wiosenną zupę, a z pędów sosny przyrządza syrop na kaszel. Kasia i Claudia Chwołki z Czerwionki Leszczyny podają przepis na rosół z gołębia. 12:25 Polska na patelni Odcinek 1 Magazyn kulinarny Pani Janinka robi bundz z którego lepi tradycyjne oscypki, a Zdzisław z Nadwiślańskiej Chaty - cukiernik przygotuje bezy z eko jajek. 12:55 Polska na patelni Odcinek 2 Magazyn kulinarny Bożenka planuje odwiedziny u dziadka Heńka. Na spotkanie szykuje bliny i miejscową odmianę sera korycińskiego. Dziadek, zapalony wędkarz przygotował stół przy ognisku i pstrąga smażonego na smalcu. 13:25 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 9 Sezon 1 Serial dokumentalny Adam Richman dociera do Nowego Jorku, by skosztować specjałów Katz's Delicatessen. Odwiedza też Sylvia's Restaurant, serwującą słynnego pieczonego kurczaka z goframi. 14:00 Ugotowani Reality show W rywalizacji kulinarnej biorą udział mieszkańcy Warszawy: Anna Bienias, Łukasz Ociepa, Patrycja Pyjomska oraz Igor Konefał. 14:30 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 15:30 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 16:15 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 17:00 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 17:35 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 18:05 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 18:40 Przepis na sukces Magazyn kulinarny Katarzyna Meller odwiedza "Starą Kuźnię" na Mazurach - miejsce, w którym można poczuć atmosferę polskiej wsi. Sztandarowym daniem, oprócz sernika, który jest przysmakiem Kasi, jest serce jagnięce. 19:10 Posiekani: Na grillu Odcinek 1 Magazyn kulinarny Czterech początkujących, dobrze rokujących szefów kuchni staje do walki o przygotowanie w ciągu 20 minut najsmaczniejszego i wyjątkowego dania oraz nagrodę pieniężną w wysokości 10 000 dolarów. 20:45 Zawodowcy od grilla Serial dokumentalny 21:45 MasterChef Show 9. edycja "MasterChefa", czyli programu, w którym z kulinarnymi zadaniami mierzą się kucharze-amatorzy. Ich zmagania ocenia jury: Magda Gessler, Anna Starmach i Michel Moran. 22:45 ● Trwa