StacjeFood Network14.05.2022 Food Network - Program TV na 14.05.2022 Od rana Po południu Wieczór 3 Lata Temu 14.05 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Wielka kuchnia mały budżet Odcinek 5 Real tv Uczestnicy konkursu mają za zadanie przygotować trzy dania, wydawszy na produkty jak najmniej pieniędzy. Kwota, którą zaoszczędzą, zadecyduje o tym, ile będzie wynosić ich wygrana. 00:20Powtórka Barbecue na wypasie Odcinek 12 Serial dokumentalny Prowadzący "El Laucha" wraz z przyjaciółmi przygotuje nietuzinkowe przepisy na dania z grilla. Widzowie poznają techniki gotowania, rodzaje mięs oraz sosów. 01:20Powtórka Czas na grillowanie! Magazyn kulinarny Michael Symon wyrusza w podróż, aby spróbować najlepszych klasycznych amerykańskich burgerów, dań z grilla, a także piwa. Odkrywa najlepsze lokale i browary. 01:50 Ulubione przysmaki Ameryki Magazyn kulinarny Roger Mooking poszukuje 12 najlepszych potraw z wybrzeża. Od kanapek z homarem, przez smażone pulpeciki conch, aromatyczne kraby i ryby, po pikantne burgery. 02:15 Akcja: Restauracja! Real tv Robert Irvine, amerykański kucharz i restaurator, diagnozuje problemy restauracji, które przestały być rentowne i odwiedzane przez klientów. Wynik sprawdzianu zostaje przedstawiony właścicielom. 03:00 5 składników Odcinek 9 Magazyn kulinarny Claire Robinson prezentuje widzom dania przygotowane tylko z 5 składników. W programie proste przepisy na potrawy, których przyrządzenia zabiera niewiele czasu. 03:50Powtórka 5 składników Odcinek 10 Magazyn kulinarny Claire Robinson prezentuje widzom dania przygotowane tylko z 5 składników. W programie proste przepisy na potrawy, których przyrządzenia zabiera niewiele czasu. 04:15Powtórka Jenny Morris gotuje Maroko Odcinek 2 Sezon 1 Magazyn kulinarny Kulinarna przygoda Jenny zaprowadziła ją do małego miasteczka Ait Ouzzine u podnóża gór Atlas, na skraju Sahary. Ait Ouzzine jest domem dla plemienia Ait Atter mówiącego po berbersku. 04:40 Szczypta smaku Magazyn kulinarny Agata i Olga będą wspominać swoje smakowite wakacje. Spragnione słońca sięgną do przepisów, które zdobyły podczas podróży na Sycylię, na greckie wyspy i do gorącej Turcji. 05:05 Kuchnia czynna całą dobę Magazyn kulinarny Kolorowe, proste i pomysłowe gotowanie z dzieckiem. Omenaa Mensah podpowiada jak przyjemnie i pożytecznie spędzić czas w kuchni z pociechą. 05:30 Gdzie zjeść we Włoszech Odcinek 2 Magazyn kulinarny Recenzenci kulinarni dzielą się z widzami swoimi opiniami na temat restauracji, które odwiedzają we Włoszech. Podpowiadają, które lokale warto odwiedzić, by zadowolić swoje podniebienie. 05:50Powtórka Gdzie zjeść we Włoszech Odcinek 3 Magazyn kulinarny Tym razem recenzenci kulinarni wybierają się do Rimini. W pięciu restauracjach sprawdzają smaki klasycznej piady - placka z mąki pszennej. Piadinę napełnia się praktycznie dowolnym farszem. 07:00 Makłowicz w Polsce Odcinek 1 Magazyn kulinarny Pierwszą od lat podróż po Polsce Robert Makłowicz rozpoczyna na Ostrowie Lednickim, następnie odwiedza Wolsztyn. Miejscowe atrakcje na talerzu to chłodnik wielkopolski oraz oraz kaczka po poznańsku. 08:05Powtórka Makłowicz w Polsce Odcinek 2 Magazyn kulinarny Zboże i ziemniaki na polach, olej w tłoczniach, piwo w browarach, lipy wzdłuż alei, zielenina w ogrodzie warzywnym - w Wielkopolsce wszystko musi być porządne. 08:35Powtórka Makłowicz w Polsce Odcinek 3 Magazyn kulinarny Robert Makłowicz odwiedza jedną z pierwszych winnic w III RP, przyrządza ekologiczną sałatkę w ogrodzie sferycznym, a na koniec odkrywa nad Odrą wino typu szampańskiego i włoskie wędliny. 09:10Powtórka Patenciary Odcinek 5 Magazyn kulinarny Daria Ładocha pokazuje widzom przydatne sztuczki, których warto używać podczas gotowania. Dzięki sprytnym przepisom w 5 minut wyczarowuje efektowne dania. 09:40Powtórka Patenciary Odcinek 6 Magazyn kulinarny Daria Ładocha pokazuje widzom przydatne sztuczki, których warto używać podczas gotowania. Dzięki sprytnym przepisom w 5 minut wyczarowuje efektowne dania. 10:10 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 10:40 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 11:25 Na tropie składników Odcinek 13 Magazyn kulinarny Widzowie poznają proces powstawania słodyczy i słodkich napojów od pomysłu, po składniki, taśmy produkcyjne, sekretne mieszanki i kryjące się za nimi legendy, aż po opakowanie. 12:10 Szaleni cukiernicy Odcinek 4 Real tv Tym razem dwa jadalne smoki walczą nad płynącym strumieniem, a biuro zostaje oszukane przez naturalnej wielkości biurko. 12:40 Kuchnia jak u mamy Magazyn kulinarny Benedetta Rossi prezentuje rodzinne przepisy na zdrowe przysmaki i sycące dania. Odkrywa przed widzami niuanse tradycyjnych włoskich przepisów. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. 13:10 Król mięsa Odcinek 6 Magazyn kulinarny Dla Luki Terni dania mięsne nie mają tajemnic. Prowadzący otwiera widzom drzwi do swojej karczmy, ukrytej na toskańskich wzgórzach, którą od czterech pokoleń prowadzi jego rodzina. 13:45 Jak to ugryźć Odcinek 5 Magazyn kulinarny Szefowa kuchni Lovely słynie z dobrej nowoczesnej kuchni amerykańskiej. Wierzy, że jedzenie to sposób na tworzenie pięknych wspomnień. Uwielbia używać jadalnych kwiatów, złotych liści i innych kwitnących akcentów w popisowych potrawach. 14:35 Gwiazdy od kuchni Odcinek 7 Magazyn kulinarny Magda Mołek spróbuje przekonać Kasię, że życie bez mięsa jest możliwe i nie oznacza monotonnych, niesmacznych posiłków. Kasia i Magda zrobią pasztet warzywny i kolorową surówkę. 15:15Powtórka Gwiazdy od kuchni Odcinek 8 Magazyn kulinarny Gościem odcinka jest Izabela Janachowska. Wraz z Kasią Bosacką przygotuje kluski ziemniaczane z kiszoną kapustą, puree ziemniaczane z jajami w sosie musztardowym i sałatkę z rukolą, fetą i arbuzem. 15:45 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 16:15 Pojedynek o fartuch w Las Vegas Odcinek 3 Real tv Anne Burrell prowadzi rozmowy kwalifikacyjne z ośmioma starannie dobranymi szefami kuchni na stanowisko szefa kuchni w nowej restauracji w Flamingo Resort and Casino w Las Vegas. 16:45Powtórka Pojedynek na grille Real tv Eddie Jackson,, zwycięzca programu "Food Network Star" oraz były zawodnik NFL, wyrusza w trasę. W każdy mieście mierzy się z trzema mistrzami barbecue. Każdy z nich będzie miał szansę na wygranie 5 tysięcy dolarów. 17:45Powtórka Bake Off Włochy Magazyn kulinarny W Villa Arconati odbywa się konkurs, który wyłoni najlepszego cukiernika amatora. Każdy etap składa się z dwóch zadań, które sprawdzą kreatywność oraz umiejętności techniczne zawodników. Z każdym odcinkiem trudność zadań wzrasta. 18:50Powtórka Kulinarne podróże z Guy'em Fierim: maraton rozmaitości Odcinek 4 Magazyn kulinarny Guy Fieri jeździ po kraju, aby wypróbować dań w małych knajpkach z tradycyjnym amerykańskim jedzeniem. Nowe pokolenie właścicieli i pyszne domowe jedzenie - to takie miejsca czynią Amerykę wyjątkową. 20:45Powtórka Kulinarne podróże z Guy'em Fierim: maraton rozmaitości Odcinek 5 Magazyn kulinarny Guy Fieri jeździ po kraju, aby wypróbować dań w małych knajpkach z tradycyjnym amerykańskim jedzeniem. Nowe pokolenie właścicieli i pyszne domowe jedzenie - to takie miejsca czynią Amerykę wyjątkową. 21:15Powtórka Kulinarne podróże z Guy'em Fierim: maraton rozmaitości Odcinek 6 Magazyn kulinarny Guy Fieri jeździ po kraju, aby wypróbować dań w małych knajpkach z tradycyjnym amerykańskim jedzeniem. Nowe pokolenie właścicieli i pyszne domowe jedzenie - to takie miejsca czynią Amerykę wyjątkową. 21:45 Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny Adam Richman wyrusza w mięsną misję od Colorado po Nowy Jork. Na swojej drodze odkrywa soczyste żeberka i prawdziwe pyszności z wołowiny. 22:20 Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny Adam Richman wyrusza w mięsną misję od Colorado po Nowy Jork. Na swojej drodze odkrywa soczyste żeberka i prawdziwe pyszności z wołowiny. 22:50 Jedzenie w trasie Magazyn kulinarny Gospodarz przedstawia historie tych, którzy wykonują zawód kierowcy z pasją. Próbują odnaleźć jadłodajnie, które staną się namiastką domu, a serwowane dania dorównają przygotowywanym przez najbliższych. 23:25 ● Trwa