StacjeFood Network21.05.2022 Food Network - Program TV na 21.05.2022 Od rana Po południu Wieczór 2 Lata Temu 21.05 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Wielka kuchnia mały budżet Odcinek 6 Real tv Uczestnicy konkursu mają za zadanie przygotować trzy dania, wydawszy na produkty jak najmniej pieniędzy. Kwota, którą zaoszczędzą, zadecyduje o tym, ile będzie wynosić ich wygrana. 00:20Powtórka Barbecue na wypasie Serial dokumentalny 01:20Powtórka Czas na grillowanie! Magazyn kulinarny Michael Symon wyrusza w podróż, aby spróbować najlepszych klasycznych amerykańskich burgerów, dań z grilla, a także piwa. Odkrywa najlepsze lokale i browary. 01:50 Ulubione przysmaki Ameryki Magazyn kulinarny Roger Mooking poszukuje 12 najlepszych potraw z wybrzeża. Od kanapek z homarem, przez smażone pulpeciki conch, aromatyczne kraby i ryby, po pikantne burgery. 02:15 Akcja: Restauracja! Real tv Robert Irvine, amerykański kucharz i restaurator, diagnozuje problemy restauracji, które przestały być rentowne i odwiedzane przez klientów. Wynik sprawdzianu zostaje przedstawiony właścicielom. 03:00 5 składników Odcinek 1 Magazyn kulinarny Claire Robinson prezentuje widzom dania przygotowane tylko z 5 składników. W programie proste przepisy na potrawy, których przyrządzenie zabiera niewiele czasu. 03:50Powtórka 5 składników Odcinek 2 Magazyn kulinarny Claire Robinson prezentuje widzom dania przygotowane tylko z 5 składników. W programie proste przepisy na potrawy, których przyrządzenie zabiera niewiele czasu. 04:15Powtórka Jenny Morris gotuje Maroko Odcinek 3 Sezon 1 Magazyn kulinarny Kulinarna przygoda Jenny zaprowadziła ją do północno-zachodniego Maroka, gdzie odkrywa Chefchauen, miasto położone w sercu gór Rif. 04:40Powtórka Szczypta smaku Magazyn kulinarny Agata i Olga będą wspominać swoje smakowite wakacje. Spragnione słońca sięgną do przepisów, które zdobyły podczas podróży na Sycylię, na greckie wyspy i do gorącej Turcji. 05:05 Kuchnia czynna całą dobę Magazyn kulinarny Kolorowe, proste i pomysłowe gotowanie z dzieckiem. Omenaa Mensah podpowiada jak przyjemnie i pożytecznie spędzić czas w kuchni z pociechą. 05:30 Gdzie zjeść we Włoszech Odcinek 3 Magazyn kulinarny Tym razem recenzenci kulinarni wybierają się do Rimini. W pięciu restauracjach sprawdzają smaki klasycznej piady - placka z mąki pszennej. Piadinę napełnia się praktycznie dowolnym farszem. 05:55Powtórka Gdzie zjeść we Włoszech Odcinek 4 Magazyn kulinarny Recenzenci kulinarni dzielą się z widzami swoimi opiniami na temat restauracji, które odwiedzają we Włoszech. Podpowiadają, które lokale warto odwiedzić, by zadowolić swoje podniebienie. 07:05 Makłowicz w Polsce Odcinek 4 Magazyn kulinarny Robert Makłowicz trafia do producenta kozich serów oraz na pastwisko półdzikich krów mięsnej rasy Hereford. Do menu odcinka włącza dania z wołowiny: zraz z salsą z kiszonek, policzki w czerwonym winie i antrykot. 08:10Powtórka Makłowicz w Polsce Odcinek 5 Magazyn kulinarny Połoniny, wzgórza, rozległe widoki, dzika natura, węglarze, ruiny cerkwi i wsi, w których kiedyś żyli Bojkowie i Łemkowie. Takie Bieszczady odnajduje Robert Makłowicz w drugiej dekadzie XXI wieku. 08:40Powtórka Makłowicz w Polsce Odcinek 6 Magazyn kulinarny W Komborni Robert poznaje wino stworzone dla Nicolae Ceaușescu, w Niżnej Łące wchodzi w bliski kontakt z pszczołami i miodem spadziowym jodłowym, a w Mszanie wizytuje produkcję kozich serów. 09:15Powtórka Tak smakuje dziękuję Odcinek 1 Magazyn W tym programie podziękowania mają wyjątkowy smak. Samodzielnie przygotowaną kolacją najmłodsi podziękują tym, których podziwiają i którzy wspierają ich na co dzień. W realizacji planu pomoże im Pascal Brodnicki. 09:45Powtórka Patenciary Odcinek 7 Magazyn kulinarny Daria pokaże jak przygotować kopytka w trzech kolorach i warzywne spaghetti z duszoną rzodkiewką i rzodkiewkowym pesto. Wyczaruje też wytrawny tort z makaronu cannelloni, nadziewanego serowym kremem. 10:15 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 10:45 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 11:30 Na tropie składników Magazyn kulinarny Widzowie poznają proces powstawania słodyczy i słodkich napojów od pomysłu, po składniki, taśmy produkcyjne, sekretne mieszanki i kryjące się za nimi legendy, aż po opakowanie. 12:15 Szaleni cukiernicy Odcinek 5 Real tv Browar zamawia ciastka z beczek, które nalewają piwo, a bliźniacy proszą o wirujący tort urodzinowy z błyskiem. 12:45Powtórka Makaron, ogród i fantazja Odcinek 1 Magazyn kulinarny W pierwszym odcinku Enrica rozpoczyna od agnolotti nadziewane pappa al pomodoro polane kremem parmezanowym i chipsami z czarnej kapusty oraz sosem z pieczonych zielonych pomidorów z domowymi nachosami. 13:15 W kuchni szefa Odcinek 1 Magazyn kulinarny W każdym odcinku tego zabawnego programu kulinarnego uczestnicy podejmują wyzwanie, które wystawi ich zmysły na próbę, a polem bitwy będzie ich własna kuchnia. 14:00 Jak to ugryźć Odcinek 6 Magazyn kulinarny Szefowa kuchni Lovely słynie z dobrej nowoczesnej kuchni amerykańskiej. Wierzy, że jedzenie to sposób na tworzenie pięknych wspomnień. Uwielbia używać jadalnych kwiatów, złotych liści i innych kwitnących akcentów w popisowych potrawach. 14:35 Tak smakuje dziękuję Odcinek 1 Magazyn W tym programie podziękowania mają wyjątkowy smak. Samodzielnie przygotowaną kolacją najmłodsi podziękują tym, których podziwiają i którzy wspierają ich na co dzień. W realizacji planu pomoże im Pascal Brodnicki. 15:15Powtórka Gwiazdy od kuchni Magazyn kulinarny Jest znanym aktorem oraz prekursorem stand-upu w Polsce. Poza występami na scenie uwielbia też dobrze zjeść. Za czasów studenckich do zaspokojenia głodu wystarczyły mu tosty z serem i szynką oraz parówki z musztardą. 15:45 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 16:15 Pojedynek o fartuch w Las Vegas Odcinek 4 Real tv Anne Burrell prowadzi rozmowy kwalifikacyjne z ośmioma starannie dobranymi szefami kuchni na stanowisko szefa kuchni w nowej restauracji w Flamingo Resort and Casino w Las Vegas. 16:45Powtórka Pojedynek na grille Real tv Eddie Jackson,, zwycięzca programu "Food Network Star" oraz były zawodnik NFL, wyrusza w trasę. W każdy mieście mierzy się z trzema mistrzami barbecue. Każdy z nich będzie miał szansę na wygranie 5 tysięcy dolarów. 17:45Powtórka Bake Off Włochy Magazyn kulinarny W Villa Arconati odbywa się konkurs, który wyłoni najlepszego cukiernika amatora. Każdy etap składa się z dwóch zadań, które sprawdzą kreatywność oraz umiejętności techniczne zawodników. Z każdym odcinkiem trudność zadań wzrasta. 18:50Powtórka Kulinarne podróże z Guy'em Fierim: maraton rozmaitości Odcinek 5 Magazyn kulinarny Guy Fieri jeździ po kraju, aby wypróbować dań w małych knajpkach z tradycyjnym amerykańskim jedzeniem. Nowe pokolenie właścicieli i pyszne domowe jedzenie - to takie miejsca czynią Amerykę wyjątkową. 20:45Powtórka Kulinarne podróże z Guy'em Fierim: maraton rozmaitości Odcinek 6 Magazyn kulinarny Guy Fieri jeździ po kraju, aby wypróbować dań w małych knajpkach z tradycyjnym amerykańskim jedzeniem. Nowe pokolenie właścicieli i pyszne domowe jedzenie - to takie miejsca czynią Amerykę wyjątkową. 21:15Powtórka Kulinarne podróże z Guy'em Fierim: maraton rozmaitości Odcinek 7 Magazyn kulinarny Guy Fieri jeździ po kraju, aby wypróbować dań w małych knajpkach z tradycyjnym amerykańskim jedzeniem. Nowe pokolenie właścicieli i pyszne domowe jedzenie - to takie miejsca czynią Amerykę wyjątkową. 21:45 Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny Adam Richman wyrusza w mięsną misję od Colorado po Nowy Jork. Na swojej drodze odkrywa soczyste żeberka i prawdziwe pyszności z wołowiny. 22:20 Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny Adam Richman wyrusza w mięsną misję od Colorado po Nowy Jork. Na swojej drodze odkrywa soczyste żeberka i prawdziwe pyszności z wołowiny. 22:50 Jedzenie w trasie Magazyn kulinarny Gospodarz przedstawia historie tych, którzy wykonują zawód kierowcy z pasją. Próbują odnaleźć jadłodajnie, które staną się namiastką domu, a serwowane dania dorównają przygotowywanym przez najbliższych. 23:25 ● Trwa