TelemagazynStacjeTVP3 Bydgoszcz01.05.2013 TVP3 Bydgoszcz - Program TV na 01.05.2013 Od rana Po południu Wieczór 11 Lat Temu 01.05 Wczoraj Dzisiaj Jutro Czwartek 16.05 Piątek 17.05 Sobota 18.05 Niedziela 19.05 Poniedziałek 20.05 Wtorek 21.05 Środa 22.05 Czwartek 23.05 Piątek 24.05 Sobota 25.05 Niedziela 26.05 Archiwum A gdyby tak się stało Film dokumentalny Osiemnastoletni młodzieniec wraca do parku, gdzie 12 lat wcześniej, jeszcze jako dziecko, jeździł na hulajnodze, przyglądał się pawiom, a spotkanym staruszkom zadawał pytania na różne tematy. 10:00● Trwa Skarby prowincji Cykl reportaży Cykl reportaży o małych miejscowościach regionu, które kryją w sobie wiele skarbów w postaci zabytków architektury sakralnej i świeckiej, wydarzeń historycznych, krajobrazu, a także ludzi. 10:40● Trwa 5 minut z legendą Felieton17:00● Trwa Leon naukowiec Reportaż17:10● Trwa Eko-opcja Magazyn Program edukacyjny i interwencyjny, który składa się z dwóch części. W pierwszej autorzy skupimy się na edukacji. Druga część programu poświęcona będzie interwencji. 17:30● Trwa Ogródek bez ogródek Magazyn poradnikowy Program dla miłośników wypoczynku na świeżym powietrzu w otoczeniu "własnej" flory. Przed telewizory autorzy zapraszają pasjonatów kopania, pielenia i przycinania, czyli działkowców. 17:45● Trwa Bydgoskie pamiątki, czyli małe i duże opowieści mieszkańców Magazyn18:00● Trwa Zbliżenia Magazyn informacyjny Serwis informacyjny prezentujący wydarzenia z regionu. 18:30● Trwa 13. Toruński Festiwal Nauki i Sztuki Relacja18:45● Trwa Nie święci garnki lepią Cykl reportaży19:00● Trwa Po pierwsze pomagać Cykl reportaży Projekt finansowany ze środków unijnych to szansa na zrealizowanie przedsięwzięć MOPR. 19:15● Trwa Ahora Espanol Hiszpański Ideą programu jest w sposób zabawny i interesujący uczyć języka hiszpańskiego. Nauka koncentruje się na scenkach "z życia wziętych" i jest praktycznym wykorzystaniem języka na co dzień. 19:30● Trwa Nożem i widelcem Magazyn kulinarny Program dla miłośników gotowania i kulinariów. Gospodarze przygotowują proste dania, ciasta i desery. Jeśli to możliwe, wykorzystują warzywa i owoce charakterystyczne dla bieżącej pory roku. 19:45● Trwa Zbliżenia Magazyn informacyjny Serwis informacyjny prezentujący wydarzenia z regionu. 21:55● Trwa Archiwum B Program historyczny22:20● Trwa