
Ania Aleksandrzak
Ma 23 lata i dała się poznać jako Ania „Mała” z programu „Warsaw Shore”. Wystąpiła gościnnie w trzeciej edycji „Hell's Kitchen – Piekielna Kuchnia”. Tak jej się spodobało, że postanowiła spróbować swoich sił jako uczestniczka. Chciałaby podszkolić się w sztuce kulinarnej. Jak sama mówi, szef Wojciech Modest Amaro jest „spoko”. Jest bezpośrednia i nie boi się mówić tego, co myśli.
fot. Maciej Piórko

Marlena Wencel
Jest 29-latką z Radomia. Jest amatorką i planuje stworzyć bloga o zdrowym żywieniu. Prywatnie szczęśliwa żona i mama Patryka. Zgłosiła się do programu „Hell's Kitchen – Piekielna Kuchnia”, aby zdobyć doświadczenie zawodowe. Jej idolką jest Ewa Chodakowska.
fot. Maciej Piórko

Emilia Kurowska
Ma 20 lat i mieszka w Legnicy. Uczy się na kierunku Technik żywienia i usług gastronomicznych. Od trzech lat gotuje zawodowo. Najlepiej czuje się przygotowując desery. W dotychczasowej karierze zawodowej pracowała na kuchni w 5-gwiazdkowym hotelu oraz w firmie przetwórstwa mięsnego. Jest osobą zawziętą i ambitną. Marzy o pracy w restauracji szefa Wojciecha Modesta Amaro.
fot. Maciej Piórko