Fabryka jedzenia Odcinek 22 (Sezon 3) - Podwójne uderzenie czekolady

Food Factory, Kanada 2021

Streszczenie odcinka

Autorzy odwiedzają zakłady, w których produkowany jest sos tabasco. Fermentuje on w dębowych beczkach, w których pozostaje nawet przez trzy lata. W odcinku zdradzony zostanie także sekret niezwykle smacznych włoskich lodów cytrynowych. Następnie wizyta w fabryce, w której odbywa się długotrwały proces suszenia i pakowania orzeszków ziemnych. Każdego roku na rynek trafia prawie milion kilogramów tego przysmaku. Na koniec widzowie dowiedzą się, jakie składniki są potrzebne, aby uzyskać wyśmienity mus podwójnie czekoladowy.

Czas trwania:25 min

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Serial/Serial dokumentalny

Fabryka jedzenia w telewizji

Galeria

Podwójne uderzenie czekolady
Podwójne uderzenie czekolady
  • Podwójne uderzenie czekolady
  • Podwójne uderzenie czekolady