Fabryka jedzenia Odcinek 3 (Sezon 4) - Wstrząśnięte, niezmieszane

Food Factory, Kanada 2021

Streszczenie odcinka

Lubicie gotowe do zmiksowania koktajle owocowe? By pozostawały świeże, niezbędny jest bardzo zimny azot. W tym odcinku przekonamy się również, co trzeba zrobić, by surowe ziarna kakao zamieniły się w tabliczkę czekolady. Odpowiemy też na pytanie, dlaczego paneer, najpopularniejszy ser Azji Południowo-Wschodniej, nie topi się w czasie gotowania. Na koniec: musztarda z wasabi i jej pikantna tajemnica.

Czas trwania:30 min

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Serial/Serial dokumentalny

Fabryka jedzenia w telewizji

Galeria

Wstrząśnięte, niezmieszane
Wstrząśnięte, niezmieszane
Wstrząśnięte, niezmieszane
Wstrząśnięte, niezmieszane
Wstrząśnięte, niezmieszane
Wstrząśnięte, niezmieszane
  • Wstrząśnięte, niezmieszane
  • Wstrząśnięte, niezmieszane
  • Wstrząśnięte, niezmieszane
  • Wstrząśnięte, niezmieszane
  • Wstrząśnięte, niezmieszane
  • Wstrząśnięte, niezmieszane