Michał Bryś zastąpi w 6. edycji "Hell's Kitchen" Wojciecha Modesta Amaro, który zrezygnował z dalszego prowadzenia programu. To ceniony szef kuchni i współwłaściciel warszawskiej restauracji L’enfant Terrible, ale okazuje się, że jego przeszłość nie zawsze była związana z gastronomią.
CZYTAJ TAKŻE:
"HELL'S KITCHEN". KATARZYNA NOSOWSKA ZACHWYCONA NOWYM SZEFEM PIEKIELNEJ KUCHNI [WIDEO+ZDJĘCIA]
"HELL'S KITCHEN". WOJCIECH MODEST AMARO O NOWYM SZEFIE. KIM JEST MICHAŁ BRYŚ? [WIDEO+ZDJĘCIA]
Przez 15 lat pracował w branży muzycznej i telewizyjnej. W tym czasie udało mu się osiągnąć wiele sukcesów, zdobyć uznanie i pracować z najlepszymi, m.in.: z zespołem Hey, Kasią Kowalską, Kasią Nosowską, Perfectem i wieloma innymi artystami. - Zrobiłem prawie sto teledysków, część z nich także wyreżyserowałem - powiedział nam Bryś. Będąc u szczytu, porzucił jednak dotychczasową pracę i zajął się tym, co kochał najbardziej - gotowaniem!
Pradziadek miał restaurację na Śląsku. To było przed wojną jeszcze. Myślę, że po prostu geny się obudziły i nie było już wyjścia - trzeba było otworzyć restaurację.
Co jeszcze powiedział nam Michał Bryś o swojej przeszłości? Jak zaczęła się jego pasja kulinarna? Zobacz wideo!
