Pani Basia, od dwudziestu lat tworzy historię zabytkowej restauracji „pod Złotym Aniołem”. W codziennych „trudach” pomaga jej brat, kucharz - amator. Niestety złote czasy restauracji dawno minęły, bo od dwóch lat lokal przynosi tylko straty. Właścicielka czuje się zmęczona, brak jej pomysłu na zmianę. Straciła zapał do pracy. Dlatego na pomoc wezwała Magdę Gessler. Niestety stan restauracji jest tak samo dramatyczny, jak stan wiedzy pani Basi na temat kuchni – kilkanaście lat w branży gastronomicznej nie nauczyło właścicielki niczego. Prowadząc restaurację z włoskim menu, nawet nie wie co to jest parmezan i carpaccio... Czy cztery dni na pewno wystarczą Magdzie Gessler na uratowanie tej restauracji?
"Kuchenne rewolucje" odcinek 3. - TVN, czwartek, 19 marca, godzina 21.30, TVN.
Kultura i rozrywka

Wideo