"Kuchenne rewolucje" sezon 18. w czwartki o godz. 21:30 w TVN! - sprawdź program tv
Magda Gessler, która nie boi się nowych wyzwań i trudnych zadań, wie, co zrobić, by restauracja zaczęła przynosić zyski. Jako autorytet kulinarny i biznesowy potrafi w kilka dni przeprowadzić rewolucję i dać właścicielom restauracji gotowy patent na sukces. Jednak tylko od nich zależy, czy powodzenie będzie długo- czy krótkoterminowe.
Otrzymać znak jakości od Magdy Gessler to absolutny przywilej, na który trzeba zasłużyć ciężką pracą, uczciwością i najlepszymi smakami w Polsce. Właściciele restauracji wiedzą, że jest o co walczyć. Bo koniec końców to ich codzienność, marzenia i lepsza przyszłość. Okazuje się jednak, że w "Kuchennych rewolucjach" wciąż pojawiają się nieuczciwi restauratorzy. - Na szczęście to zdarza się coraz rzadziej - wskazuje Magda Gessler.
Znana restauratorka przyznaje także, że osoby, które zgłaszają się do programu często mają ogromne problemy - nie tylko w związku z prowadzonym przez nich biznesem. - Są rzeczy, których nie pokazujemy. Nie pokazujemy ogromnych problemów. Też socjopolitycznych w danych miejscach (...) Ale te problemy istnieją i wpływają na sukces danej restauracji - zdradza Gessler.
